×

Cort X300 Brown Burst Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore Üretim: Üretim Yeri : Endonezya
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Brown Burst
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Diğer Seçenekler
: Aktif Manyetik
Diğer Seçenekler
: Locking Nut
Diğer Seçenekler
: String Retainer
Gövde Ağacı
: Basswood Body
Kapak
: Flame Maple Top
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Kasa/Dizayn
: ST Kasa
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Köprü
: Kilitli Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Seri
: Cort X
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Yeni X300, ünlü Cort kalitesi, işçiliği ve değeri ile birinci sınıf malzeme ve bileşenler içerir. Birinci sınıf Alev Akçaağacı, aynı anda dengeli, derin ve keskin bir tam aralıklı ses için Amerikan Ihlamur ağacı gövdesi ve Akçaağaç sap ve klavye ile eşleştirilmiştir. Floyd Rose Special tremolo, mükemmel akort stabilitesi sağlarken aşırı pike-bombalama ve harmonik ciyaklamalara izin verir ve EMG Retroactive Hot 70 manyetikler, klasik sıcak tını karakteriyle bol miktarda çıkış sunar.


AMERİKAN IHLAMUR GÖVDE ÜZERİNDE ALEVLİ AKÇAAĞAÇ KAPAK

Bu, elektro gitar gövdesi ahşap kombinasyonlarının Kutsal Kâse'sidir: Ihlamur gövdeli akçaağaç üst kısım. Sektördeki en büyük gitaristlerden bazıları ve butik gitar yapımcıları tarafından kullanılır, Amerikan Ihlamur ağacı gövdesinin parlaklığı ve Akçaağaç üst kısmının kesme yeteneği ile sıcaklık ve dolgunluk arasındaki ideal dengeyi sağlar.


EMG GERİ DÖNÜŞ SICAK 70 TAKIM

EMG Retro Active Hot 70 seti, köprüde seramik mıknatıslar ve sapında alnico 5 kullanarak yüksek çıkış üretir. Bu geleneksel açık bobin tasarım seti, gitaristlerin sevdiği eski bir görünüme sahiptir. Çıkışlar, yumuşak manyetik geçişleri için sap ile köprü arasında eşit bir ses sağlamak üzere seslendirilmiştir. En büyük rock tonlarından en tatlı temizliklere ve aradaki her şeye kadar eksiksiz çok yönlülük parmaklarınızın ucunda.


FLOYDROSE ÖZEL TREMOLO

Hiçbir şey bir Floyd Rose tremolo sistemi gibi akortta kalmaz. İster pike bombası atıyor, ister aşırı armonik squeal pull-up'lar yapıyor veya ince akor renklendirme yapıyor olun, Floyd size müzikal fikirlerinizi herhangi bir akort endişesi olmadan ifade etme güvenini verecektir.


1 SES, 1 TON, 3 YOLLU MANYETİK SEÇİCİ

Bazen basitlik, bir müzisyenin müzikal noktayı anlatmak için ihtiyaç duyduğu tek şeydir. 3 manyetik seçicili bir ses potu ve bir ton potu, temiz ve basit kalmasını sağlar ve müzisyenin müziğe odaklanmasını sağlar.


ERGONOMİK GÖVDE KONTURU

Hem konfor hem de görünüm, üst kısımda zarif bir şekilde şekillendirilmiş kol kesimi ile geliştirilmiştir. Gövdede yapılan bu değişiklik, gereksiz miktarda ahşabı çıkarmadan maksimum konfor için X gitarların gövdelerine dikkatlice yerleştirilmiştir. X gövdesinin hatları, estetik güzelliğin yanı sıra ergonomik hususlar için de zariftir.


AKÇAAĞAÇ KLAVYE

Birçok gitaristin bilmediği klavye, gitarın genel sesinin hayati bir bileşenidir. Akçaağaç, sertliği ve kararlılığı nedeniyle ve aynı zamanda güçlü yüksek orta kademe vuruşu ve artikülasyonu nedeniyle çok popüler bir seçimdir. Ayrıca enstrümanın genel estetiğine klasik odunsu bir görünüm sağlamanın yanı sıra pürüzsüz ve kaygan bir his verir.

ÖZELLİKLER

 
YAPIBolt-On
GÖVDEAmerikan Ihlamurağacı / Alevli Akçaağaç Gövde
SAPSert Akçaağaç
KLAVYEAkçaağaç (Bileşik Yarıçap)
PERDELER24
TEL UZUNLUĞU
648mm(25.5")
AKORT CİHAZI
Basınçlı Döküm
KÖPRÜFloydRose® Special Tremolo
MANYETİKLEREMG® RetroActive Hot70 Set
ELEKTRONİK1 Volume, 1 Tone, 3 Way Toggle Switch
DONANIMSiyah
TELLERD'Addario® YB EXL 120

Ürünle ilgili bağlantılar

Cort X300 Brown Burst Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar