×

Donner DST-100 Pack Ivory White Elektro Gitar Seti

Marka: Marka Sahibi : Çin
Temin Edilemiyor

Donner DST-100 Elektro Gitar Seti (Sapphire Blue)

Teknik Özellikler

  • Renk: Sapphire Blue
  • Gövde: Poplar
  • Sap (Neck): Akçaağaç
  • Klavye: Perrila
  • Manyetikler: H-S-S
  • Köprü (Bridge): Full Block 6-Saddle Vintage-Style Synchronized Tremolo


SET İÇERİĞİ

Amplifikatör, Çanta, Capo, Askı, Tel, Tuner, Kablo, Penalar

************************************************

Bu Donner DST-100 elektro gitar paketi, kutudan çıkar çıkmaz çalmaya başlamanız için ihtiyacınız olan tüm aksesuarları içerir. Paket, Donner DST-100 elektro gitar, 3W MINI amplifikatör, kaliteli konser çantası, gitar capo, akort aleti, teller, kayış ve penaları içerir. Hepsi bir arada elektro gitar paketi ile zamandan ve paradan tasarruf edin!

Eşsiz Donner Tasarımı

DST-100, ince kemerler, krom tuner tuşları, kaliteli pirinç teller ve bir PVC pickguard ile sağlam bir ıhlamur ağacı gövdesine sahiptir. Akort Mandalları, kolay akort için ve akortlu teli yerinde tutmak için Çelikten yapılmıştır. DST-100 perilla ahşap klavye, masif ıhlamur gövde, "C" profilli Kanada akçaağaç sap, klasik tasarım ve rahat uyum kullanır.

Parlak ve Sıcak Sesler

Donner DST-100 elektro gitarda iki klasik Single-coil manyetiği ve bir power 203S Humbucker manyetiği bulunur. 5 yollu manyetik anahtarları ve seçim için 2 tonlu ve Ses kontrolleri. Hem yeni başlayanlar hem de profesyoneller için uygundur. S-S-H manyetikler sadece Texas blues/rock sesi için değil, diğer müzik tarzları için de mükemmeldir. Doğal, parlak ses, masif ahşabın sıcak seslerini tamamlar.

Yeni Başlayanlar İçin Mükemmel

Özel düğmeler, kullanışlı ve hassas ayar; pürüzsüz klavye cilası, çizik yok; doğru jak, gürültü azaltma; ses düğmeleri ayrı ayrı ayarlanır. Şarj edilebilir gitar MINI amfisi, bir amfi kablosuyla birlikte gelir ve iki tonlu kanallara sahiptir. Kolay Kontrol & Küçük Boyut ve Tüp Ses. Medya oynatıcı veya CD ile eşlik için 1/8" yardımcı giriş jakı, sessiz çalışma için 1/8" kulaklık çıkış jakı.


Donner DST-100 Pack Ivory White Elektro Gitar Seti Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Setleri Çok Satanlar