×

Evans Black Chrome batter heads 12 inç - TT12CHR Tom/Trampet Derisi

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
38131

1.136,73 TL (34,28 $)

%10 kampanyalı fiyatı

1.023,06 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: 12 inç - TT12CHR
Boyut
: 12 inch
Kullanım Alanı
: Tom Derisi
Kullanım Alanı
: Trampet Derisi

Evans Black Chrome batter heads - Tom/Trampet Derisi

Büyük davul setleriyle büyük sorumluluk gelir. Yüksek tomlar tiz ve güçlü, küçük ve zayıf değil, ses çıkarmalıdır. Düşük tomlar ise net ve anlaşılır, bulanık veya boğuk değil, ses çıkarmalıdır. Black Chrome derileri tam da bunun için tasarlandı. Benzersiz tasarımı, küçük davulların zengin ve derin bir sese sahip olması için orta-alt frekansları vurgular, böylece setinizin geri kalanıyla uyumlu bir şekilde çalmasını sağlar. Keskin vurgu ve sıkı sürdürülebilirlik, düşük tomlarınızın ve yer tomlarınızın herhangi bir gerilimde doğal bir şekilde güçlü, net ve derin çalmasını sağlar - bant, halka veya yapışkanlı karışıklıklara ihtiyaç duymadan.

Sahne üzerinde ve stüdyoda, Black Chrome deriler gerçekten canlanır. Tom mikrofonlarının en iyi dostlarıdır ve benzer derilere kıyasla önemli ölçüde daha az EQ ve ayar yapmayı gerektirir. Bu sayede istediğiniz derin tom sesiyle daha az çalışır, daha çok çalarsınız.

En sert vurucuları tatmin etmek için tasarlanan Black Chrome deriler, tomlarınıza öldürücü darbeler indirdiğinizde ortadan kaybolan orta-alt frekansları geri getirir. 7 mil şeffaf üst tabaka ve 7.5 mil siyah alt tabaka ile, zarif ve benzersiz 2 katmanlı tasarım, yüksek darbeyle çalınan davulların doğal yüksek frekanslı atağını desteklemek için yeterli gövde ve derin ton ekler.

Black Chrome'un seksi, siyah ayna gibi parlayan görünümü müziğinize ciddi bir tavır katar, aynı zamanda şeffaf üst tabakası sayesinde bateri çubuğu uçlarına, beyaz zurna derisine ve zillerinize siyah izler bırakmaz.

Evans mühendislik ve tasarım ekipleri, Black Chrome için mükemmel malzeme kombinasyonunu keşfetmeye odaklandı. Benzersiz film kombinasyonları, özel yapıştırıcılar ve sıradışı tasarım kavramlarıyla deney yaparak üstün ses ve dayanıklılığa sahip bir davul derisi üretmek için çalıştılar.

Güçlü vurucular artık harika ses ve uzun ömürlü dayanıklılık arasında seçim yapmak zorunda değiller. Benzersiz Black Chrome tasarımı sadece tomlarınızın harika çalmasını sağlamakla kalmaz, deriler kurulduktan sonra uzun süre harika çalmalarını da sağlar.

 Özel yapıştırıcılar, dayanıklı 7 mil ve 7.5 mil filmleri neredeyse dikişsiz bir süper malzeme haline getirir. Ayrıca, özel Roll-over Hoop teknolojisi en geniş gerilim aralığında ek dayanıklılık sağlar.

Evans Black Chrome TT16CHR Coated Drumhead, a part of the Black Chrome series, offers the following features:

- 2-Ply construction: The drumhead consists of a 7mil optically clear film on top of a 7.5mil black film. This combination provides a balanced and powerful sound with enhanced durability.

- Roll-over hoop technology: The drumhead utilizes Evans' Roll-over Hoop technology, which enhances its durability and allows for consistent tuning across various tension levels.

- Black, mirror-like appearance: The Black Chrome drumheads feature a sleek and visually striking black, mirror-like finish. This not only adds a touch of style to your drum kit but also helps to keep the drumstick tips, snare head, and cymbals free from black marks.

Evans Black Chrome TT16CHR Kaplamalı Davul Derisi, farklı tom davullara uyacak şekilde çeşitli boyutlarda bulunur:

  • TT10CHR: 10 inçlik Black Chrome Tom
  • TT12CHR: 12 inçlik Black Chrome Tom
  • TT13CHR: 13 inçlik Black Chrome Tom
  • TT14CHR: 14 inçlik Black Chrome Tom
  • TT16CHR: 16 inçlik Black Chrome Tom
  • TT18CHR: 18 inçlik Black Chrome Tom

Bu davul derileri, derin, güçlü ve odaklı bir ses sunmak için tasarlanmıştır ve dolayısıyla dolgun ve agresif bir tonu tercih eden davulcular için uygundur.

Evans Black Chrome batter heads 12 inç - TT12CHR Tom/Trampet Derisi Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Tom Derileri Çok Satanlar