×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender American Professional Jazz Bass V Black - Maple 5 Telli Bas Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Black - Maple
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Alder Body
Kasa/Dizayn
: Jazz Bass
Klavye/Tuşe
: Maple Fingerboard
Manyetik Kombinasyonu
: SS
Perde Sayısı
: 20
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 5 Telli
Tel Uzunluğu
: 34 inch (863.6 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Biz Fender'de elektrikli enstrümanları yaşayıp nefes alıyoruz. Dinlenmek yok - gezegenimizin en iyi enstrümanlarını yaratmak için işçilikte sınırları zorluyoruz, tasarlıyoruz, test ediyoruz ve durmaksızın denemeler yapıyoruz. İlk olarak Precision Bass’da tanıtılan konseptlerin bir geliştirmesi olan Jazz Bass, bu felsefenin hayata geçirilişinin en erken örneğidir. Bugünün müzisyeni için evrimleşmiş American Professional Jazz Bass 5 Telli modelde gerçekten çağdaş bir bas gitar ortaya çıkarmak için modern özellikler ve malzemeler Fender’in üstün işçiliği ve uzmanlığı ile birleşmiştir.
 
Jazz Bass, hızlı, güçlü ve net olmasıyla 1960’da ilk çıktığında hızla kendine uygun bir yer edindi. Aşırı rahat ince sapı ve asimetrik şık gövde şekli dünyanın her yerindeki bas gitaristlerin gözdesi olmasını sağladı. Funk, fusion, disko ve tabii ki modern rock tarzları, inanılmaz derecede çok yönlü Jazz Bass’a can borçludurlar.

Manyetik üstadı Michael Bump tarafından geliştirilen yepyeni V-Mod single Jazz Bass manyetiklerinde hakiki Fender ses DNA’sı ile dengeli ton elde etmek için dikkatlice seçilmiş alnico mıknatıs tipleri karışımı kullanılmıştır. Rahatlık ve kolay çalım için tasarlanmış modern ince “C” şekilli sap profili sizinle bir olarak avucunuzda tam doğru hissettirirken ince-yüksek perdeler tanıdık bir çalım hissi ve mükemmel entonasyon sağlar. Posiflex™ grafit çubuklar sap boyunca uzanarak dönmelere karşı direnç sağlar ve sapa mukavemet katar. Yeniden tasarlanmış akort burgularında aşağı doğru incelen şaftlar daha fazla sustain ve daha yüksek akort tutuş için üst eşikte en iyi kırılma açısını sağlar ve tel sargılarını sıkı tutar.
 
Dün ve bugünün en iyisi, American Professional Jazz Bass 5 Telli, Fender’den gelen elektrikli ilhamın en yeni şekli. Öne çıkın ve bu efsane üzerindeki hakkınızı iddia edin!

 

ÖZELLİKLER

  • İki adet Michael Bump tasarımı V-Mod tek bobinli Jazz Bass manyetik
  • İnce modern "C" şeklindeki sap profili
  • Kemik eşik; Tanıdık çalım hissi için 20 dar-uzun perde
  • Daha fazla dayanıklılık için HiMass™ Vintage köprü
  • Yivli mil ayar makineleri
  • Sap takviyesi için Posiflex grafit çubuklar
  • Elite Molded sert kılıf içerir

 

V-MOD SEÇENEKLERİ

V-Mod Jazz Bass manyetikleri, klasik vintage manyetik tasarımlarımızın değiştirilmiş versiyonlarıdır. Bu tek bobinli manyetikler, Fender'ı bir efsane haline getiren tüm eski sıcaklık ve canlı, net ses ile klasik bir ton sunmak için tiz tarafında alnico 5 mıknatısları ve bas tarafında alnico 2 mıknatısları kullanır.

İNCE “MODERN C” SAP PROFİLİ

Bu enstrüman, konfor ve performans için tasarlanmış modern bir sapa, ince, modern "C" şekilli bir profile (kesitte sapın şekli), 9,5" klavye yarıçapına ve dar uzun perdelere sahiptir.

DAR-UZUN PERDELER

Dar-uzun perdeler, orta jumbo kuzenlerinden daha uzun ve daha dardır, bu da onları özellikle notaları bükmek ve akorları mükemmel tonlama ile boyuna çalmak için etkili kılar.

YENİ YİVLİ ŞAFT AYARLAMA MAKİNELERİ

Üstte alttan daha geniş olan yivli miller, tel sargılarını aşağı doğru zorlar ve onları sıkı tutarak somun üzerinde daha keskin ve tutarlı bir kırılma açısı sağlar, daha fazla süreklilik ve daha iyi akort kararlılığı sağlar.

POSIFLEX™ GRAFİT ÇUBUKLAR

Tüm American Professional bas boyunları, ortamdaki dalgalanmalarla meydana gelebilecek harekete karşı güçlendirmek için Posiflex grafit çubuklar içerir. Klavyenin altına gömülü olarak yolda, stüdyoda veya evinizde güvenilirliği artırırlar.

KEMİK EŞİK

Orijinal dönem Fender tasarım öğesi olan kemik somunu, üstün ton ve performansa katkıda bulunur. Birçok oyuncu, kemik yemişlerinin kulağa daha "organik" geldiğini düşünür.

Fender American Professional Jazz Bass V Black - Maple 5 Telli Bas Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitarlar Çok Satanlar