×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Indio Bluetooth Portable Speaker Black Bluetooth Hoparlör

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

70 yılı aşkın bir süredir, dünyanın en ünlü müzik profesyonelleri Fender'a güvendi. Mirasımız, amaçlanan inovasyonu birinci sınıf işçilikle eşleştirerek sanatçılar ve oyuncular için hayatı daha iyi hale getirmek için hiç bitmeyen bir taahhüt üzerine kuruludur. Gücü, taşınabilirliği ve performansı dengeleyen Indio Bluetooth stereo hoparlör, sınıfındaki diğer ürünlerden daha iyi performans gösterir. Güney Kaliforniya'da, efsanevi amplifikatörlerimizi üreten grup tarafından tasarlanan Indio, estetik ipuçlarını bu klasik formlardan alıyor.

Amp tarzı düğmeler ve açma / kapama düğmesi, dokulu vinil kaplama ve hoparlör ızgarası kumaşı ile Indio her dekorla kolayca eşleşir. Dahili lityum-iyon pil 25 saate kadar çalma süresi sağlar ve ortalama bir akıllı telefonu iki defadan fazla şarj etmek için şarj edebilir ve bu cihazı daha da güçlü hale getirir. Fender Duo kablosuz entegrasyonu, iki Indio hoparlörü kablosuz olarak zincirleme zinciri oluşturmayı mümkün kılar ve odayı yüksek kaliteli Fender sesiyle dolduran geniş bir ses frekansına sahip gerçek bir stereo sistemi oluşturur.

Indio Bluetooth hoparlör, bozulmamış bir dört sürücülü sisteme maksimum 60 W güç aktarıyor; iki adet 3.5 ”woof ve çift 16mm tweeter, müziğinizi saf ve net bir sesle yeniden oluşturmak için tam olarak eşleşir. Birlikte verilen 3,5 mm yardımcı giriş jakı ile neredeyse tüm kaynaklardan (kablolu veya kablosuz) müzik dinleyebilirsiniz. 33 ayak + Bluetooth serisi, SBC, aptX ve AAC kablosuz ses kodeği desteği ve yankı iptali ile dahili mikrofon, çağrılarınızın melodileriniz kadar bozulmamış olmasını sağlar.

Altı özel kontrol yalnızca çağrıları başlatmayı ve sonlandırmayı kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda parçaları değiştirmenize, müziği çalmanıza / duraklatmanıza ve hatta akıllı telefonunuzun dijital asistanını cebinizden çıkarmadan ve kilidini açmadan kontrol etmenize izin verir. 70 yılı aşkın bir süredir zanaatımızı dünyadaki profesyonellerle inceleyerek geçirdik. Şimdi, Indio Bluetooth Hoparlör ile, sonuçları evinize, iş yerinize veya yatak odanıza, Fender'ın güçlü seslerine ihtiyaç duyduğunuz her yerde sunmaktan gurur duyuyoruz.


  • 60-watt bluetooth hoparlör
  • 4 Yollu stereo sistem: 2x Bas sürücü, 2x Tiz sürücü
  • 20 Saate kadar çalışma
  • 3.5mm harici giriş
  • Dahili mikrofon ile telefon görüşmesi
  • USB Bağlantısı ile birkaç kez telefon şarj edebilme
  • Duo wireless system özelliği ile 2 Indio hoparlörü tek kaynaktan sürerek gerçek stereo imaj yakalama
  • Üzerindeki şarkı atlama-geri gelme, durdurma ve başlatma tuşları ile telefonunuza dokunmadan kontrol edebilme
  • Ürün Ebatlar: ‎ 28 x 12,5 x 24 cm
  • Ağırlık: 4 Kilogram

Fender Indio Bluetooth Portable Speaker Black Bluetooth Hoparlör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Ev Tipi Hoparlörler Çok Satanlar