×
Fender markasına ait temin edilemeyen ürünler için ön sipariş alınabilmektedir. Bizimle iletişime geçmek için buraya tıklayınız.

Fender Newporter Classic Cosmic Turquoise - Pau Ferro Elektro Akustik Gitar

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Çin
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Cosmic Turquoise - Pau Ferro
Arka Ağacı
: Maun Arka
Sap Ağacı
: Maun Sap
Seri
: Fender California
Ses Tahtası Ağacı
: Ladin Ses Tahtası
Ses Tahtası Yapısı
: Masif
Truss Rod
: Modern Style
Üst Eşik Genişlik
: 43mm
Yan Ağacı
: Maun Yan

FARKLI BİR ŞEY ÇAL

Newporter Classic'in cesur görünümü ve ilham verici sesiyle bireysel yaratıcılığınızı keşfedin. Özel orta boy Newporter gövde şekli, iyi dengelenmiş bir ses ve harika artikülasyona sahip güçlü bir ses sunar. Tamamen boyalı masif Sitka ladin üst kısım ve doğal masif maun arka ve yanların yanı sıra uyumlu boyalı 6'lı sıralı mesnet, koa bağlama ve rozet, ona performans için tasarlanmış zarif, iki tonlu bir estetik kazandırır.

Newporter Classic'in tavizsiz tavrı, azaltılmış kütle ve üstün rezonans için optimize edilmiş destek ve olağanüstü dayanıklılık için yükseltilmiş bir kemik somunu ve eyeri içeren birinci sınıf yapı kalitesine kadar uzanıyor. Ayrıca, gitarın doğal sesinden ödün vermeden bir amplifikatöre bağlanmanıza izin veren, Newporter'ın vücut şekli için özel olarak seslendirilmiş birinci sınıf bir Fender ve Fishman® tasarımlı preamp sistemi içerir. Hafif maun sap, rahat, çalması kolay, ince konik "C" şeklinde bir profile sahiptir ve her çalma tarzına uygundur ve pau ferro klavyesi ve köprüsü bu enstrümanın zengin sesini daha da artırır. Mükemmel çalınabilirliği, ayırt edici görünümü ve benzersiz Fender havasıyla Newporter Classic, akustik enstrüman geleneğine gururla meydan okuyan bir enstrümandır.

ÖZELLİKLER
  • Fender'a özel Newporter gövde şekli
  • Boyalı masif Sitka ladin gövde; doğal masif maun arka ve yanlar
  • Fender ve Fishman tasarımı manyetik/preamp sistemi
  • Eşleşen boyalı 6 sıralı mesnet
  • İnce konik "C" şekilli profil, pau ferro klavye ve köprü ile maun sap
  • Lüks konser çantası içerir


BENZERSİZ ÇAMURLUK GÖVDE ŞEKLİ

Bu gitarın benzersiz gövde şekli, Fender'a özeldir ve ona modern bir dokunuşla vintage esintili bir görünüm verir.


TAMAMEN SAĞLAM TASARIM

Arkası, yanları ve üstü tamamen sağlam olan California Series Classic akustiği, çalanın kişiliğini göz önünde bulundurarak yansıtmak üzere yapılmıştır. Masif maun arka ve yan kısımlar, gerçekçi, güçlü ve dengeli bir ton için masif Sitka ladin üst kısım ile birleşiyor.


ÇAMURLUK VE FISHMAN TARAFINDAN TASARLANMIŞ PREAMP SİSTEMİ

Akort aleti, frekans (bas, orta ve tiz) ve faz kontrolleriyle tamamlanan bu preamp tasarımı işbirliği, her California Serisi gövde şekli için özel olarak seslendirilir.


6'LI HATTI UYGUN BOYALI BAŞLIK

Bu gitardaki eşleşen boyalı 6'lı sıralı başlık hemen tanınır ve klasik Fender havası yayar. Aynı zamanda, çoğu geleneksel akustiğe ciddi şekilde zarar verebilecek "kırbaç darbesine" karşı önemli bir güç ve direnç sağlar.


İNCE-KİNİK "C" ŞEKİLLİ MAUN SAP

Son derece konforlu, ince konik "C" şeklindeki maun sap, her türlü çalım stili için uygun olan ve gitarın genel sesini ve canlılığını artıran olağanüstü perdeli el hissine sahiptir.


DELUXE KONSER ÇANTASI

Rahat yastıklı sırt çantası askıları, sağlam ve dayanıklı dış malzemesi, çoklu cepleri ve düşme koruması için lastik çizmesiyle birlikte verilen lüks konser çantası, seyahat ederken birinci sınıf koruma sağlar.

Fender Newporter Classic Cosmic Turquoise - Pau Ferro Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar