×

Hohner Marine Band Deluxe A (La Bemol) Majör - M200509X Mızıka

Marka: Marka Sahibi : Almanya
Temin Edilemiyor

Hohner Marine Band Deluxe Mızıka

100 yıldan fazla bir süredir, Marine Band, Little Walter, Paul Butterfield, Mickey Raphael ve Kim Wilson gibi sanatçıların favori armonikası olmuştur. 1896'dan beri, kendine özgü ve eşsiz bir ses arayan seçkin profesyonel armonika çalıcıları, Hohner Marine Band'i tercih ettikleri enstrüman olarak çalmışlardır. Yeni Marine Band Deluxe, efsanevi armonikanın özelliklerini bir dizi modern gelişmeyle birleştiriyor ve en iyi şekilde, Marine Band Classic'in modifiye edilmiş bir versiyonu olarak tanımlanabilir. Marine Band Deluxe, orijinal klasik Marine Band'in tüm harika özelliklerini, çalıcı dostu bir armonikada optimize etmektedir.

Hohner'ın amacı, Marine Band mirasıyla ilişkilendirdiği uzun ve başarılı geçmişi olan çağdaş bir on delikli diyatonik sunmaktı. Hohner, Hohner Classic Sound'un zenginliği ve gücünü korurken daha büyük ses ve daha hızlı yanıt için optimize edilmiş bir kullanım sağlamak için modern gelişmeler geliştirmiştir. Reedplate kapakları harmonikanın arkasında oldukça açılmış ve katlanmıştır, böylece çalma şeklinde harmonikayı kavrayarak bükülmesi zor hale getirilmiştir. Bu bakımdan, kapaklar sağlamdır ve aşırı kaliteli olarak nitelendirilebilirler. Reedplate kapak açıklıklarının kamdan daha uzak olması, daha iyi ses yansıtımı, üfleme akışı ve daha fazla rezonans ve sürdürülebilirlik sağlar! Kapaklar artık her biri 4 vida ile tutturulmaktadır.

Hohner Marine Band Deluxe Özellikleri: Klasik Marine Band sesi. Daha fazla hacim ve geliştirilmiş kararlılık için geliştirilmiş kapak tasarımı. Hava sızdırmazlığını maksimize etmek ve bakımı kolaylaştırmak için 3 reed plate vidalı ve 4 kapak vidalı montaj. Daha fazla hacim ve daha hızlı yanıt için kapalı armut ağacı kam. Daha büyük çalma konforu için yuvarlatılmış kanal açıklıkları ve dış köşeler.

  • Ses mekanizması armut agacı kaplama
  • Çelik gövde
  • Armut ağacı kaplama üfleme delikleri

Hohner Marine Band Deluxe A (La Bemol) Majör - M200509X Mızıka Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mızıka Çok Satanlar