×

Ibanez TS808 45th Anniversary Tube Screamer Overdrive Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Japonya Üretim: Üretim Yeri : Japonya
64449

6.990,00 TL

%5 kampanyalı fiyatı

6.640,50 TL
  • En geç 1 Kasım Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
DRIVE
: Overdrive

TS808, 1979'daki ilk çıkışından bu yana sayısız müzisyen ve gitar tutkununun pedal panolarında yerini aldı. 2024, 45. yıldönümünü kutluyor ve bu kutlama kapsamında Ibanez, özel safir mavisi renge sahip sınırlı sayıda TS808'i piyasaya sürüyor.

Doğum Günün Kutlu Olsun!

Ibanez'in efsanevi overdrive pedalı 45. yaşını kutluyor ve koyu mavi simli yeni bir görünüme kavuşuyor. İlk TS808'in 1979'da piyasaya sürülmesinden bu yana, yeşil overdrive pedalı tüm pedal tahtalarında gerçek bir ikon haline geldi ve hala 2024 yılında modern pedal tahtası manzaralarında yerini koruyor. Ibanez, TS808'in 45. yaşını kesinlikle gurur duyulacak güzel bir sınırlı sayıda model ile kutluyor!

Yeni görünüm, aynı overdrive enerjisi
Ilık crunch, bluesy overdrive veya bir boost mu istiyorsunuz? 45 yıl önce Tube Screamer, klasik bir tüpün sıcaklığını taklit eden ve çeşitli şekillerde kullanılabilen bir distorsiyon pedalı için bir kilometre taşı oluşturdu. Tube Screamer'ın Carlos Santana, Keith Richards ve Kirk Hammett gibi büyükler tarafından kullanılmış olması tesadüf değildir, bu da onun geçtiğimiz on yıllar boyunca tüm türlerde kullanıldığı anlamına gelir. Basit tasarım yalnızca üç kontrol ile sınırlı olsa da, doygun distorsiyonu hafif temiz boostlardan klasik overdrive'a kadar hala uygun ve saf bir boost pedalı olarak kullanımı özellikle ifade dolu solo leadler için renklendirme açısından idealdir.

Ürün Özellikleri

Ibanez TS808 45th Anniversary Tube Screamer Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar