×

Nux MG-300 Gitar Prosesör

Nux
Temin Edilemiyor

NUX-MG300, NUX'un TSAC-HD (Analog Devresinin Gerçek Simülasyonu) algoritmasına dayalı, gerçekçi bir his ve çalınabilirlik sunan yüksek performanslı bir kompakt ses modelleme cihazıdır. Ön etki bloğu çeşitli klasik analog aşırı sürücü ve distorsiyon pedalını yeniden oluştururken, post etkiler arasında chorus, flanger, phase, vibe, rotary, vibrato, delay, reverb ve daha fazlası yer alır.

NUX MG-300 Gitar Çoklu Efekt İşlemcisi Özellikleri:

  • Yeni Nesil 32 bit DSP, 24bit 48kHz AD/DA
  • Gelişmiş Modelleme Teknolojisi
  • Davul ve Phrase Loop Makinesi
  • Ton Düzenleme Bilgisayar Yazılımı
  • Bilgisayar Kayıt Arayüzü
  • IR Kabini Simülasyonu
  • 72 Preset
  • Adaptörle çalışır (ADAPTÖR DAHİLDİR)


Ayrıca, dört klasik mikrofonun üç pozisyonuyla birleştiren 25 yerleşik kabin IR'ı vardır ve üçüncü taraf IR dosyaları NUX QuickTone düzenleme yazılımı aracılığıyla yüklenebilir.

QuickTone ayrıca parametreleri ayarlamak, yamaları indirmek ve USB ses akışı yönlendirmesini ayarlamak için kullanılabilir.

Diğer özellikler arasında, ses ve efektleri kontrol etmek için bir ifade pedalı, 56 davul ritmi (her biri yedi farklı ritim stiliyle), 60 saniyelik Phrase Loop Senkronizasyonu ve global üç bantlı EQ yer alır.

Ön Efektler:
NUX TSAC-HD Teknolojisi ile güçlendirilir. Analog aşırı sürücü / distorsiyon pedallarının muhteşem imza sesini güzel bir şekilde yeniden oluşturan ön etki bloğu.

WHITE-BOX Amp Modelleme Algoritması:
Bir Amp Modeler'daki en önemli bileşen nedir?
2010 yılında, Amp Modelleme'yi tamamen yeni bir seviyeye taşımak amacıyla TSAC (Analog Devresinin Gerçek Simülasyonu) teknolojisini tanıtan NUX, DSP endüstrisi nefes kesici bir hızda gelişirken, bu hıza ayak uydurmak zor olabilir. Fractal® AX-FX gibi bir ürünün, Amp Modellemesini gerçekleştirmek için yüksek tanımlı bir TSAC (beyaz kutu) algoritması kullanma öngörüsüne hayran kaldık. Bu nedenle, uygun fiyatlı bir modelleyiciyi TSAC-HD ile geliştirmeye başladık.
"Kaotiklik ilham verir" kavramı analog devrelere mükemmel uygulanır. Bir düğmeyi ayarladığınızda, kendisine ve diğer parametrelere de etki eder. Doğrusal bir dijital sistem için parametre bağımsızdır. Beyaz kutu algoritması, adım adım gerçek negatif geri besleme sunar. NUX TSAC-HD, bir tüp amplifikatöründe tercih edilen aynı çalma hissini çoğaltır.

Uçuk fiyatlı bir ürün yapmak kolaydır. Uygun fiyatlı bir ürün yapmak gerçek bir zorluktur. MG-300'ü, bu özel DSP platformuna sığdırmakla kalmayıp, genel olarak çoklu efekt platformunu domine etmek için basit bir yüksek performanslı algoritmayla fiyatlandırdık.

İz tepkisi:
NUX, İz Tepkisi teknolojisiyle tanınır. Bugün kabın simülasyonu yapmanın en popüler yolu IR kullanmaktır. Neden mi? Çünkü ses, geleneksel kabin simülasyonuna kıyasla belirgin şekilde daha gerçekçidir.

MG-300, 512 örnekleme çözünürlüğü sunar. NUX QuickTone düzenleme yazılımını kullanarak 3. taraf IR dosyalarını yükleyebilirsiniz. (MG-300, 48kHz wav formatını destekler.) Dahili 25 kabin IR'leri, başlangıç ​​düzeyindeki kullanıcılara çoklu efekt deneyimine hızlı ve kolay bir giriş yapma imkanı sunar.

Modülasyon:
NUX, Mini Core Serisi ve Verdugo Serisi (son efektler) kullanarak Core Image Technology'i geliştirdi. Şimdi MG-300 size aynı ses kütüphanesini sunar - klasik Chorus, Flanger, Phase, Vibe, Rotary, Vibrato ve daha fazlası dahil.

Gecikme:
Cerberus veya Atlantic'i denediyseniz, NUX'un etkileyici Gecikme ve Reverb sesini biliyorsunuz demektir. MG-300, Core Image teknolojisiyle daha fazla yeni model ve algoritma sunar. Ayrıca alt bölüm ve tap tempo, tonunuzu daha müzikal hale getirmenizi sağlar.

Reverb:
NUX'un Atlantic reverb algoritmasının ikonik sesine benzer şekilde, MG-300 küçük ortam yansımasına sahip Oda ekler. Harika sesle basit işlem bizim misyonumuzdur. Deneyin... beğeneceksiniz!

Jam (Davul ve Looper):
MG-300, popüler NUX Loop Core Stompbox'tan ve daha sonra JTC Pro Drum & Loop'tan türetilen çığır açan bir teknoloji olan Rhythm ile NUX Phrase Loop Senkronizasyonunu destekler. MG-300'de 8 ritim stili vardır, her stilde 7 farklı vuruş vardır. Ritmi çalabilir ve ardından döngünüzü kaydedebilirsiniz.

QuickTone Editör Yazılımı ve USB Kayıt

USB Kayıt için, I/O Tampon Boyutunu 128 Örnek olarak ayarlamanızı öneririz.

Teknik Özellikler

TSAC-HD Ön Efektleri ve Amfi Modelleme, gerçekçi bir his ve çalınabilirlik sunar.
Core-Image Post-Efektleri size stüdyo ses kalitesi sunar.
Yamaları hızlı bir şekilde seçmek ve değiştirmek için Quick Tone™ Düzenleme Yazılımı.
Ses yeteneğini genişletmek için 3. taraf IR'leri yükleyin.
Yönlendirme kurulumu ile kayıt arayüzü için USB ses akışı.
Canlı uygulamada hızlı ayarlamalar için Global 3 bant EQ.


Ürünle ilgili bağlantılar

Nux MG-300 Gitar Prosesör Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Prosesörleri Çok Satanlar