×

Jim Dunlop Delrin Flow Misha Studio Picks 6'lı Paket - 0.73 mm Pena

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
59309

434,40 TL (13,10 $)

%10 kampanyalı fiyatı

390,94 TL
  • Yalnızca 6 Adet Mevcuttur
  • 6 adede kadar sipariş vermeniz durumunda, 5 saat 44 dakika içerisinde kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 45 TL ( Tel ve Pena Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: 6'lı Paket - 0.73 mm
Görsel
: Grafik
İçerik
: 6 adet
Kalınlık-Boyut
: 0.73mm
Materyal
: Delrin
Tür
: Özel Tasarım Penalar

.60mm Tortex Flow Pick'lerin gururlu bir kullanıcısı olan Misha Mansoor, imza modeli aramıyordu. Ancak ince kalınlığı hızlı ve sert çalma tarzıyla çabuk aşındığını fark etti. Bu nedenle, ona aynı sesi, esnekliği ve çalabilirliği sunacak ince bir plektrum arayışı içinde Dunlop'a geldi.

Akışkan geometri. Flow Pick şekliyle devam etmek, Misha'nın ilerici tekniğine mükemmel uyum sağladığı için kolay bir karardı. İlk olarak, geniş açı ve keskin uç hızlı ve ağır olduğunda olağanüstü işleme ve hassasiyete sahiptir. İkinci olarak, şekillendirilmiş kenar, elini bir ses kontrolü gibi kullanmasına izin verir, saldırı yönelimini değiştirerek farklı dinamikleri sıkıştırır- açıyla solo'ları artırır ve düzleştirirken dengeli ve tutarlı ritimleri sağlar.

Kazınma dayanıklılığı ve dengeli bir sıcaklık. Misha'nın yoğun saldırısına dayanacak bir sonraki seviye dayanıklılık için Delrin'i seçtik. Tortex'e benzer hissi olan Delrin, şeklini daha uzun süre korur ve daha eşit bir şekilde aşınır. Aynı zamanda güzel ve sıcak bir ses verir, keskin uçlu plektrumun sağladığı ayrıntılarla mükemmel bir denge sağlar.

Misha Mansoor özel Flow Pick, sahne için ve stüdyo için ayrı bir seçim sunuyor. Bu seçim, Misha'nın ihtiyaç duyduğu sesi, hissi ve çalabilirliği mükemmel bir şekilde yakalıyor, ancak bir adım daha ileri gitmek istedik. Bu seçim, .65mm ve .73mm olmak üzere iki farklı kalınlıkta geliyor. İnce seçimleri seviyor çünkü net notalar üretirler ve her şeyi sıkı ve uyumlu tutmak için gereken sıkıştırmanın tam miktarını sağlarlar. Ancak ne kadar net ve uyumlu olduğu çaldığınız şiddete bağlıdır ve çaldığınız şiddet ise nerede ve ne zaman çaldığınıza bağlıdır. Sahne enerjisi stüdyodan farklıdır, bu nedenle Misha ile her durum için mükemmel kalınlığı geliştirmek için çalıştık.

Canlı performanslar için .65mm kalınlık yeterince esnek olup, kalabalığın enerjisiyle hızlı ve sert çalmasına olanak tanırken, keskinleşmeyen güzel ve net notalar üretir. Ve rengi mavi, böylece Misha sahnede onları kolayca bulabilir! .73mm kalınlık ise, siyah renklendirici ile ekstra sertlik ekleyerek, Misha kayıt yaparken daha kontrollü ve kesin bir performansa olanak tanır.

‚"Ben seçimlerden ne beklediğime dair oldukça talepkar ve -dürüst olmak gerekirse- seçiciyim" diyor Misha. "Dunlop'a bu yalnızca benim için mükemmel olanını mühendislik olarak yapabileceklerini söyledim. Birkaç yılın ardından, işte burada!"

Jim Dunlop Delrin Flow Misha Studio Picks 6'lı Paket - 0.73 mm Pena Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Penalar Çok Satanlar