×

KNC Picks Mavi Galalith Heavy - 2,5mm Pena

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Heavy - 2,5mm
Görsel
: Grafik
Görsel
: Marka-Logo
İçerik
: 1 adet
Kalınlık-Boyut
: 2.50mm
Tür
: Özel Tasarım Penalar

KNC Picks Mavi Galalith Pena

Kişiye özel gitar penası tasarımlarla edineceğiniz hassas işçilikle el yapımı olarak üretilen ürünlerimiz tam size göre! Bu penamızı hoş ağaç kutusuyla birlikte seçim yaparsanız üzerine Knc Picks özel mühürle özenle hazırlıyoruz. Plastik pena günümüzde çok yaygın olarak kullanılıyor. Öyle bir pena kullanmak yerine el yapımı ve tamamen organik pena kullanmanın karbon ayak izimizi azaltmasının yanında tonunuzu da baştan sona değiştireceğine emin olabilirsiniz.

Knc Picks ile efekt pedalı kullanmadan gitar tonunuzu değiştirebileceğinizi biliyor muydunuz? El yapımı penalarımızı tamamen doğal materyallerden üretiyoruz. Gitarınız ile yeni bir deneyim yaşamaya hazır olun!

Ürünlerimiz doğal materyal olduğu için görünüm olarak farklılık gösterir.

Ses yapısı: Boynuza benzer, yumuşak bir sese sahiptir.

Önerilen Müzik Türü: Blues, Rock ve Caz.

Galalit, sütün kazeini ile formaldehitten elde edilen bir plastik madde. Formaldehit molekülleri kazein (protein) molekülleri ile birleşirken su çıkar. Bu tip birleşmeye kondansasyon denir. Birleşme üç boyutta ve her yöne dağıldığı için, çok sağlam ve sert bir ürün ortaya çıkar. Sütün kazeinine boya ve dolgu maddeleri eklenerek iyice karıştırılır. Levha veya çubuk şekline sokularak formaldehit banyosuna batırılır. Reaksiyon çok yavaş meydana gelir. Banyodan çıkarılan ürün kurumaya bırakılır. Kondansasyon yine devam eder. Sıcakta yumuşamayan bir madde meydana gelir. Genellikle tornada şekil verilir.

KNC Picks Mavi Galalith Heavy - 2,5mm Pena Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
müzisyen
Müzik Tarzı
jazz fuison rock

çok uzun olduğu için yanlarını kullanıyorum . Lil one boyutlarında çıktığında tekrar alırım

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0

Penalar Çok Satanlar