×
Larsen Virtuoso for Violin Strings Re (D) - Tek Tel Keman Teli
4

Larsen Virtuoso for Violin Strings Re (D) - Tek Tel Keman Teli

Marka: Marka Sahibi : Danimarka Üretim: Üretim Yeri : Danimarka
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
İlgili Opsiyon
: Re (D) - Tek Tel
Boyut
: 4/4 Keman
Tek Tel
: Re-D
TENSION-Gerilim
: Medium Tension
Ürün İçeriği
: Tek Tel

İki farklı gerilimde, orta ve güçlü, Larsen Virtuoso telleri sunuyoruz. Virtuoso orta ve güçlü, her ikisi de geleneksel eşdeğer ölçülerden biraz daha düşük gerilimdedir. Orta gerilimli teller, olağanüstü tel tepkisi, çalabilme ve ses modülasyon kapasitesi gösterir. Güçlü versiyon daha odaklanmış bir sese, daha 'solo' ve yay direncine sahiptir.

Son derece iyi karşılanan ve keman için yeni standartı belirleyen olarak sürekli olarak incelenmiştir. Hedef, yalnızca orta gerilimde ancak olağanüstü hacimle zengin bir ses sunabilen gerçekten yenilikçi bir sentetik çekirdekli tel oluşturmaktı.

Son derece çalınabilir ve dikkate değer tel tepkisi ve güvenilirliği ile bilinen Larsen Virtuoso, şimdi E topu veya döngü uçlu setler veya bireysel teller olarak mevcuttur. Orta ve güçlü seçeneklerle ılıman gerilimle tasarlanmıştır, bu sıcak ila nötr sounding aletlere uygundur.

Tel Detayları. Virtuoso E teli, benzersiz bir karbon çelik kullanılarak yapılmıştır, A, D ve G telleri ise yeni, öncü bir sentetik çok filamentli çekirdek üzerine inşa edilmiştir. A teli, hassas şekilde yuvarlanmış alüminyum düz tel ile sarılmıştır, D ve G telleri ise saf gümüş ile sarılmıştır.

Larsen Virtuoso for Violin Strings Re (D) - Tek Tel Keman Teli Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Son Gezdiğiniz Ürünler

Keman Telleri Çok Satanlar