×

Lava BLUE LAVA Touch Midnight Black Elektro Akustik Gitar

Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Midnight Black
Sap Ağacı
: Okume Sap
Üst Eşik Genişlik
: 43mm

Çoklu dokunmatik ekranı ve HILAVA sistemi entegre edilmiş yeni HPL (High Pressure Laminate)  ahsap malzemeden imal, BLUE LAVA Akustik Gitar çevre dostu olacak şekilde tasarlanmıştır. Lava Blue serisi elektro akustik gitarlar yerleşik uygulamaları ve online paylaşım özelliği ile size gerçekten harika müzikler yaratma ve bunları anında tüm dünya ile paylaşma potansiyeli sunuyor. Şehirler arası seyahatlerde,  toplu taşıma kullanırken, provalarda veya pratik yapmak için Lava Blue kompakt boyutlarıyla en ideal elektro akustik gitar seçimidir.

FreeBoost teknolojisi, LAVA BLUE gitarın arkasını hoparlör olarak kullanır, amfiye bağlamanıza gerek bile kalmaz. Tuner, metronom, çeşitli efektler, eğitmen, ritim parçaları, looper ve kaydedici dahil olmak üzere güçlü entegre uygulamalara sahip çoklu dokunmatik ekran ve HILAVA sistemi.

 

3,5 inçlik çoklu dokunmatik ekran, güçlü özelliklerle sınırsız olasılıkları ortaya çıkarır. Sayısız şaşırtıcı deneyim artık sadece bir dokunuş uzakta.

HILAVA sistemi üzerindeki sezgisel yerleşik uygulamalar, pratik yapma, oynama ve yaratma şeklinizi zenginleştirir. Hareketlerinize anında tepki verirler, bu sayede onları hafif bir etkileşimle kullanabilirsiniz.

 

Anında widget'larla sahneyi hızla kurup arkadaşlarınızı etkileyebilir, kampüste, partilerde ya da bir kamp ateşi etrafında doğaçlama yapabilirsiniz. Ayrıca tercihlerinize göre parametreleri önceden ayarlayabilirsiniz.

Birkaç kaydırma ve dokunuşla, Big Ben, Kara Delik, Yağmur Ormanı gibi benzersiz efektlerin kilidini açabilirsiniz. FreeBoost 2.0 tarafından desteklenen her efekt, müziğinizi sihirli bir atmosfere anında daldırır, hatta herhangi bir takma işlemi olmadan bile.

Blue Lava Akıllı Gitar Teknik Özellikleri

  • WiFi ve Bluetooth bağlantısı,
  • HPL (yüksek basınçlı laminat ahşap malzemeden imal edilmiştir),
  • Üst Eşik: TUSQ,
  • Üst eşik genişliği: 42,9 mm. ,
  • Alt-Üst Eşik uzunluğu: 597 mm. ,
  • 18 perde,
  • Preamp: Freeboost 2.2 teknolojisine sahip L3 akıllı preamp,
  • Köprü malzemesi: Yüksek performanslı fiber kompozit,
  • Üst kalite orijinal taşıma çantası fiyata dahildir.

Ürünle ilgili bağlantılar

Lava BLUE LAVA Touch Midnight Black Elektro Akustik Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Akustik Gitarlar Çok Satanlar