×

LP LP441T Twist Shaker LP441T-M - Medium Shaker

LP
Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Tayvan
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Kargo Ücreti 55 TL ( Ivır Zıvır Kargo Kampanyası )

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

LP LP441T Twist Shaker

Latin Percussion, sıklıkla taklit edilen Softshake tarzı sallayıcılarını yeniden icat etmiş ve onlara yeni bir "dönüş" vermiştir. LP'nin yeni patent bekleyen Twist Shaker'ı, birbirine bağlı olan benzersiz bir döner kilit mekanizmasıyla birbirleriyle bağlantılı olan ikiz dambıl şeklinde sallayıcılardır. Bu sallayıcılar tek bir elde birlikte çalınabileceği gibi her bir elde ayrı ayrı da çalınabilir.

LP Twist Shaker'lar üç farklı ses seviyesinde sunulmaktadır: Soft (Sarı - LP441T-S), stüdyo ve akustik performanslar için ideal olan; Medium (Mavi - LP441T-M), neredeyse her müzikal durumda kullanılabilen ve Loud (Kırmızı - LP441T-L), gerçekten duyulmanız gereken canlı performanslar için mükemmeldir. Sallayıcılar "döndürülerek" ayrıştırılabilir olduğundan, müzisyenler istedikleri sesi elde etmek için farklı ses kombinasyonlarıyla deney yapabilirler.

Özellikler:

  • LP Twist Shaker'lar üç farklı çeşitte sunulur: Soft (Sarı), stüdyo ve akustik performanslar için ideal olan; Medium (Mavi), neredeyse her müzikal durumda kullanıma uygun olan ve Loud (Kırmızı), gerçekten duyulmanız gereken canlı performanslar için ideal olan.
  • Çift olarak satılır.
  • Sallayıcılar birlikte, ayrı ayrı veya birbirleriyle değiştirilerek çalınabilir, böylece perküsyoncu müzik tarzlarını keşfedebilir.

LP LP441T Twist Shaker LP441T-M - Medium Shaker Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Shaker Çok Satanlar