×

Meinl PMDJ1 African Djembe PMDJ1LF - 12 inç Djembe

Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor

Bu Seyahat Serisi Djembeler, keskin tokat sesleri ve derin bas tonları üretmek için sentetik bir deri ve gövde kombinasyonunu kullanır ve hava koşullarındaki değişikliklerden etkilenmedikleri için onları açık hava kullanımı için mükemmel bir davul yapar. Bu 14 inç Djembe, bir Firavun'un Yazıtı tasarımında gelir.

MEINL'in mekanik ayarlı Seyahat Serisi Djembeleri, profesyoneller kadar eğlence amaçlı kullanıcılar için de harika olan ultra hafif davullardır. Bu patentli djembeler, taşınmalarını kolaylaştıran fiberglas modellerimizden %20 daha hafiftir. Notayı kolayca değiştirmek için mekanik ayarlama sistemini kullanın, hatta çalarken bile.

Modern ve ilerici bir şirket olarak MEINL, hiçbir zaman statükoyla yetinmemiştir! Çalan insanlarla konuşup dinleyerek, birçok yeni ve geliştirilmiş perküsyon enstrümanı geliştirdik. Bongolar için Free Ride Sistemi (patentli), Timbales ve Djembeler için Floatune Ayarlama Sistemi (patentli), devrim niteliğindeki STEELY II Conga ve Djembe Standları (patentli), veya Profesyonel Conga ve Bongo Standları (patentli) gibi orijinal MEINL yenilikleri, Araştırma ve Geliştirme çalışmalarındaki lider pozisyonumuzu kanıtlar ve perküsyon dünyasında standardı belirler.

  • Meinl PMDJ1-XL-F 14 inç Mekanik Ayarlı Seyahat Serisi Djembe, Sentetik Başlık - Firavun'un Yazıtı
  • Meinl PMDJ1-L-F 12 inç Mekanik Ayarlı Seyahat Serisi Djembe, Sentetik Başlık - Firavun'un Yazıtı
  • Meinl PMDJ1-M-F 10 inç Mekanik Ayarlı Seyahat Serisi Djembe, Sentetik Başlık - Firavun'un Yazıtı
  • Meinl PMDJ1-S-F 8 inç Mekanik Ayarlı Seyahat Serisi Djembe, Sentetik Başlık - Firavun'un Yazıtı

Meinl PMDJ1 African Djembe PMDJ1LF - 12 inç Djembe Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.