×

Mooer GE100 Gitar Prosesör

Marka: Marka Sahibi : Çin Üretim: Üretim Yeri : Çin
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

GE100 Gitar Multi-Efekt İşlemcisi, Mooer'ın Multi-Efekt İşlemcisi ürün serisindeki yeni bir üründür. Tamamen yeni bir dijital platform kullanarak, GE100 size en otantik, modern ve zengin tonları sunacaktır. Stompbox simülasyonu veya ampli simülasyonu veya Mooer'ın mirasını taşıyan diğer efektler olsun, bu Gitar Multi-Efekt İşlemcisi hepsini sunacaktır. GE100, kendine özgü ve zengin tonlara sahiptir. Kolay işlem ve çok yönlü fonksiyonlarıyla, kesinlikle kendi benzersiz sesinizi elde etmenize yardımcı olabilir!

Distorsiyon --- Tüm distorsiyon arzularınızı karşılayabilir

Distorsiyon her gitarist için neden bu kadar önemlidir? Nedeni, distorsiyonun Rock N Roll'un kalbi, aynı zamanda gitarist tonunun kalbidir! Hafif aşırı sürüşten pürüzsüz tutuşa ve fırtınalı çılgın metal distorsiyona kadar, hangi tür distorsiyondan gerçekten hoşlanıyorsunuz? Cevabı GE100'de bulacaksınız. GE100'ün AR-GE sürecinde, Mooer'ın algoritma mühendisi distorsiyon sesini en üst öncelik olarak belirledi. Dikkatli modelleme ve test etme sonucunda, 23 distorsiyon sesi ve 7 ampli simülasyonu GE100'e sonunda dahil edildi ve tüm distorsiyon arzularınızı karşılayabilir.

Fonksiyonlar --- Serçe küçük ama tüm hayati organları var

GE100, diğer rakiplerinden çok farklı bir görünüme sahip değil. Ancak, fonksiyonları ve işletme konsepti, Mooer'ın mükemmeliyeti arama felsefesini vurguladı.

---Aynı fiyat aralığındaki diğerlerinden çok daha büyük bir LCD ekranı var. Bilgilerin çok net ve özlü bir şekilde gösterilmesini sağlar ve kullanma ve öğrenme sürecini kolay ve eğlenceli hale getirir.

---66 efekt türü içeren 8 efekt modülü, size en benzersiz Mooer ses kütüphanesini sunar. Sadece ekrandaki düğmeyi çevirin ve ton hakkındaki her şey sizin emrinizde olacak.

---80 preset yama ve 80 kullanıcı yama, kendi ses kütüphanenizi oluşturmak için yeterli. Sadece KAYDET düğmesine basarak tercih edilen tonları kaydedebilirsiniz.

---180 saniyelik bir looper ve birçok ritim deseni içeren bir davul makinesi kullanarak, bilgisayar kullanmadan kendi müziğinizi oluşturabilirsin


GE100'un Ar-Ge döneminde, Mooer'ın mühendisleri alışılmadık bir şey yapmaya çalıştılar. Dikkatli bir pazar araştırması ve konumlandırmanın ardından, sonunda GE100'e Scales&Chords sözlüğünü 1.0 sürümünde eklemeye karar verdik. Tamamen acemi ya da deneyimli bir çalıcı olun, bazen garip akorlar ve ölçüler karşısında şaşırabilirsiniz. Tüm bu ölçüler ve akorlar arasında ne öğrenmeliyim diye düşünebilirsiniz. İyi haber, GE100 size tüm cevapları verebilir. Sözlükte mümkün olduğunca çok ölçü ve akor sığdırmaya çalıştık. Ders fonksiyonunu kullanarak, yüzlerce ölçü ve akoru çok kolay bir şekilde öğrenebilirsiniz. Artık sadece üçlü ve minör pentatonik ölçüler çalabilen bir acemi olarak arkadaşlarınız size gülemezler.


Ürün Özellikleri:

  • Geniş yüksek parlaklık LCD ekran
  • 8 efekt modülü ve 66 efekt tipi
  • 7 efsanevi amplifikatör simülatörü ile 23 sürücü sesi
  • Atanabilir ifade pedalı
  • Scales&Chords sözlüğü
  • Tap tempo fonksiyonu ve 180 saniyelik looper
  • 40 Davul ritmi ve 10 Metronom ritmi
  • 80 Fabrika ayarlı yama ve 80 Kullanıcı yama
  • DC 9V Adaptörü veya AA pil (X4) güç kaynağı

Mooer GE100 Gitar Prosesör Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Belirtilmemiş

epey güzel

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 1

Elektro Gitar Prosesörleri Çok Satanlar