×

MRTaudio MIDI Breath Controller V3 with ribbon MIDI Nefes Kontroller

Marka: Marka Sahibi : Türkiye Üretim: Üretim Yeri : Türkiye
62552

8.621,63 TL (260,00 $)

%3 kampanyalı fiyatı

8.362,98 TL
  • En geç 19 Temmuz Cuma günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

YENİ: Mrtaudio Breath Controller World'e hoş geldiniz / Zahmetsiz kurulum, mükemmel hassasiyet

Ultra pratik Mrtaudio MIDI nefes kontrolörü, dünyanın en popüler midi nefes kontrolörü olan Mrtaudio'nun v2 modelini temel alır. Şimdi şerit denetleyicisi ve kendi kulaklık ünitesi ile birlikte geliyor. 3 kanallı gerçek zamanlı MIDI sinyaline (canlı performanslar için birçok klavyenin ihtiyaç duyduğu bir özellik) ve minimum, maksimum, giriş ve çıkışı kontrol etmek için iki kolay düğmeye sahiptir. Müziğinizi her zaman ve her yerde gerçek sese en yakın şekilde kontrol edebilmeniz için her özelliğe sahiptir. Müzisyenlerin en iyi performanslarını oluşturabilmeleri için ince ayar yapmak ve birden fazla parametreyi gerçek zamanlı olarak düzenlemek için iki düğme (Kazanım ve Ofset) kullanılabilir. Mrtaudio MIDI denetleyicisi bir USB güç kablosuyla çalışır ve bir adaptöre veya başka bir güç kaynağına ihtiyaç duymayacak şekilde tasarlanmıştır.

MRTAUDIO MIDI NEFES KONTROL CİHAZI
Mrtaudio MIDI Breath Controller, nefes basıncı sinyali ile müzik performansınıza gerçekçi ifadeler eklemenizi sağlar. MIDI mesajlarını (CC1, CC2, CC7, CC11) sinyallerine mükemmel doğrulukla ve kanıtlanmış hızlı yanıt süresiyle dönüştürür. Bu özellik, Sentezleyiciler ve DAW'lar ile canlı performanslar için son derece pratiktir ve ses seviyesi ifadesi, hız çapraz solma vb. üzerinde mükemmel bir kontrol sağlar. Mrtaudio MIDI Nefes Kontrol Cihazının minimum ve maksimum giriş ve çıkış aralıkları tamamen ayarlanabilir. Ortam, hava basıncına karşı duyarsızdır ve tüm giriş aralıkları için tam çözünürlükte mükemmel şekilde eşit çalışır. Kulaklık, rahatça bükülebilmesi için esnektir, ancak yine de başın çevresine kenetlenecek kadar yaylıdır. Ayarlanabilir bir hava tahliye valfine sahip olan ve kullanılmadığında ağızdan uzağa çevrilebilen Yamaha BC3 tarzı bir ağızlık içerir. Hem canlı performanslarınız hem de stüdyo prodüksiyonlarınız için Mrtaudio MIDI nefes kontrolörü, mevcut kurulumunuzla kolay ve sorunsuz entegrasyonu garanti eder ve kullanıcı dostu işlevselliği ve çeşitli özellikleri ile sınırsız yaratıcı ifadeler için nihai bir platform sağlar.

MRTAUDIO MIDI Ribbon KONTROL CİHAZI (isteğe bağlı)
Sadece bir nefes kontrol cihazı değil… Mrtaudio MIDI box, standart nefes kontrol cihazlarından farklı olarak bir ribbon kontrol ünitesine (opsiyonel) sahiptir. 10 cm uzunluğunda, son derece hassas ribbon kontrol ünitesinin kurulumu kolaydır ve müziğinize gerçek zamanlı olarak en iyi virgül değerlerini uygulamanıza olanak tanır. Standart Pitch bend sinyallerine ek olarak (CC14, CC15, CC16) MIDI kontrol mesajlarını da kullanabilirsiniz.

DAW VST KULLANIMINA UYGUN (MIDI yolu veya USB-MIDI dönüştürücü ile)
MIDI işlevselliği için bir USB MIDI dönüştürücü veya Standart MIDI yolu (ses kartı vb.) aracılığıyla bir bilgisayara bağlanabilir. "Profesyonel" özelliklere sahip hepsi bir arada, kullanımı kolay ve eğlenceli - işte Mrtaudio MIDI nefes kontrol cihazı!

EK ÖZELLİKLER

  • Hızlı tepki süresi
  • 3 MIDI kanal desteği
  • 2 Gain ve ofset düğmesi
  • Yeniden programlama modu
  • Ultra yüksek hassasiyetli basınç sensörü içerir.
  • Esnek boru
  • Boyun arkası tasarımlı kulaklık
  • Ultra kompakt tasarım, her yerde yaratmanıza olanak tanır
  • USB destekli; güç adaptörü gerekmez
  • şerit giriş jakı
  • Nefes denetleyici giriş jakı
  • Standart 5 DIN MIDI çıkışı


Hızlı yanıt süresi
Uyguladığınız nefes ve şerit denetleyiciye mükemmel bir hızlı yanıt süresine sahiptir.

Farklı MIDI sinyalleri sağlayın
Bu programlanabilir MIDI dönüştürücü kutusunu programlayarak CC1, CC2, CC7, CC11 gibi farklı MIDI sinyalleri gönderebilirsiniz. MIDI kutusunu programlamak için bilgisayar gerekmez.

Benzersiz stiller
Esnek Boru, Boyun Arkası Tasarımlı Kulaklık, Ultra Yüksek Hassasiyetli Basınç Sensörü İçerir.
1 x Mrtaudio MIDI dönüştürücü kutusu

  • 1 x Mrtaudio kulaklık
  • 1 x Mrtaudio Ribbon Ctrl
  • 1 adet MIDI Kablosu
  • 1 x USB A tipi Kablo
  • 1 x Kullanım kılavuzu

MRTaudio MIDI Breath Controller V3 with ribbon MIDI Nefes Kontroller Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Breath Controller Çok Satanlar