×

Nux DM-210 Dijital Davul

Nux
Temin Edilemiyor

Akustik davul için yeterince yerin mi yok ?

Sorun Değil!  DM-210 ile bu sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Artık hiçbirşey seni harika bir davulcu olmaktan alı koyamaz. Dijital Davul Setlerine yeni kan DM-210 seni kurtarmaya geliyor...

Mükemmel Davul Deneyimi!

DM-210 giriş seviyesi bir dijital davul seti olmasına karşın, tüm triggerlar Mesh Head yapılıdır. Mesh Headlerin sıkılık ayarını istediğiniz gibi ayarlayarak stiliniz için mükemmel hissi alabilirsiniz.

İstediğin Yere Konumlandır !

Bu davul seti çok fazla alana ihtiyaç duymuyor.  Sadece 1,5metre kare!  DM-210'u istediğin alana yerleştirebilir, odanda pratik yapabilir, bahçe partileri için kolayca dışarıya taşıyabilirsin.

İnanılmaz hafif yapısı nedeniyle zorlanmadan istediğin gibi hareket ettirebilirsin.

Çok Çeşitli Kütüphane !

Pazartesi Metalle, Salı Rockla, Çarşamba biraz Funk, Perşembe Pop! Cuma ve Haftasonu için Blues ve Jazz...

Ne çaldığınız, hangi müzik tarzını sevdiğniz önemli değil, DM-210 istediğiniz tarzda ihtiyacınızı karşılar. Nux Ekibi, DM-210 için ayrı bir ses kütüphanesi hazırladı.


Antrenör, Kayıt ve Şarkılar

Davulda yeni başlayan biri olarak, ne uygulamanız gerektiği konusunda kafanız karışabilir. Endişelenme. DM-210, temel davul çalma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek koç işlevine sahiptir. Paradiddle hayatınıza başlayın! Temel becerileri çalışmaktan sıkıldıysanız ve biraz jamming müzik istiyorsanız, Song butonuna tıklayın ve sizin için hazırladığımız demo şarkılarla davulları çalın. Ayrıca kendi parçalarınızı çalmak için aux-in arayüzünü veya bluetooth'u da kullanabilirsiniz. Ne kadar iyi olduğunuzu kontrol etmek ister misiniz? Vuruşlarınızı kaydetmek için REC düğmesine tıklamanız yeterlidir.

Davul ustası olmaya yaklaşıyorsun! DM-210 ile devam edin.

Coach

Davulda yeni başlayan biri olarak, pratik yapmak için neye ihtiyacınız olduğu konusunda kafanız karışır. Endişelenme. DM-210, temel davul çalma becerilerinizi geliştirmenize yardımcı olabilecek bir koç işlevine sahiptir. Paradiddle hayatınıza başlayın!

Jamming

Temel becerileri çalışmaktan sıkıldıysanız ve biraz jamming müzik istiyorsanız, Song butonuna tıklayın ve sizin için hazırladığımız demo şarkılarla davulları çalın. Kendi parçalarınızı çalmak için aux-in arayüzünü veya bluetooth'u da kullanabilirsiniz.


Teknik Özellikler

  • 8'' Trampet x1, 8'' Tom x3, 10'' Hi-hat x1, 10'' Crash x1, 10'' Ride x1, Kick x1, Hi-hat Kontrolü x1, Kick Pedalı x1, DM-210 Modülü x1
  • Metronom, Koç, Reverb, REC, Şarkılar, Bluetooth
  • USB Port üzerinden MIDI Verisi
  • Kulaklık, DC-9V, L/MONO R Çıkışı, Aux Girişi, USB, Zil Tetikleyici Girişi
  • Tümü Mesh Davul Derisi

Nux DM-210 Dijital Davul Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektronik Davullar Çok Satanlar