×

Tascam DR-40X Digital Audio Recorder Kayıt Cihazı

57662

11.073,02 TL (307,20 €)

%5 kampanyalı fiyatı

10.519,37 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Canlı Yakalama İçin Profesyonel Anlaşma: hat seviyesi giriş

Çift Neutrik® XLR/TRS kombi jaklar hem mikrofon seviyesini hem de +4dBu hat seviyesini destekler. Bu girişler, Mikserlerden veya FOH konsolundan dengeli mikrofon veya hat seviyesini kabul edebilir. Mikrofon önceden yükseltici +48V fantom güce ve yoğun kayıtlar için yoğun bir kazanca sahip, ayrıca elektret tipi mikrofonlarla da çalışabilir. Stereo dahili mikrofonları kullanarak, harici bir konsoldan doğrudan kaydedilen sesi dinleyici sesiyle birlikte yakalayabilirsiniz, bu da canlı performanslar için idealdir.

Geniş Kapsama Alanı

DR-40X, stereo dahili kondansatör mikrofonlarıyla yüksek kaliteli kayıt yapma olanağı sağlar. Küçük fısıltılardan 125dB SPL'ye kadar yüksek seslere kadar her detay yakalanır. Bu dahili mikrofonlar, sıkı stereo imaj için X-Y deseninde veya daha ambiyansal kayıt için A-B deseninde ayarlanabilir unidireksiyonel mikrofonlardır.

Basit İşlem

DR-40X'in düzeni, tek bir baş parmağıyla hızlı ve kolay çalışacak şekilde yeniden düzenlendi. Kaydetme, seviyeleri ayarlama, kötü alımları silme ve işaretleme eklemek gibi işlemler sadece bir tuşa basarak yapılabilir.

Taşınabilir Kayıt Cihazları Çok Satanlar