×

Valeton VES-5 Dapper Indie Elektro Gitar Prosesörü

64929

5.200,00 TL

%5 kampanyalı fiyatı

4.940,00 TL
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo
TEKNİK ÖZELLİKLER  
Güç 9V DC Merkez Negatif
Akım 150 mA
Giriş Empedansı 1M?
Çıkış Empedansı 100?
Boyut 320mm(G) × 65mm(D) × 42mm(Y)
Ağırlık 650 g

 

VES-5

Ambiyans/indie/deneysel rockçılar ve sorun çıkaranlar için özel olarak tasarlanan Dapper Indie, bağımsız ruhu benimsemenizi sağlar. Bu tek pedalda ihtiyacınız olan her şeyi bulabilirsiniz.

Tuner

İlk sırada büyük, parlak, hızlı ve hassas bir akort aleti bulunur, böylece güvenle akort çalabilirsiniz. TUNER'ı etkinleştirmek için FUZZ WALL modülü ON/OFF anahtarını basılı tutun. Bu modül etkinleştirildiğinde Dapper Indie SUSTURULACAKTIR. Nota adı ekranda görünür ve perde doğruluğu LED'lerle gösterilir.

Indie Drive

INDIE DRIVE modülü size klasik yeraltı rock 'n' roll sahnelerini hatırlatır. Yerleşik kontroller size sıcak clean tonlardan vahşi sololara kadar geniş tonlu performanslar sunar.

Fuzz Wall

Agresif bir fuzz duvarı oluşturmanız gerektiğinde bu modülü çalıştırın. INDIE DRIVE modülü gibi, yerleşik kontroller size biraz gerçek güçle geniş ton aralığı sunar.

Liquid Fx

LIQUID FX modülü, 3 yüksek kaliteli popüler modülasyon efektini bir araya getirerek size klasik ilham veren efektlerden modern ilhamlara kadar çeşitli seçenekler sunar. En sevdiğiniz efekti seçmek için 3 yönlü anahtarları kullanın!

Echoes

Kaydettiğiniz ayarları geri çağırmak için 3 modlu ECHOES modülünü kullanın. Tap Tempo işlevini etkinleştirmek için ayak pedalını basılı tutun. Şarkınızın ritmine göre dokunduğunuzda, TIME LED'i ayarladığınız gecikme süresini göstermek için yanıp sönecektir. Düğme kontrollü tempoya geri dönmek için footswitch'i tekrar basılı tutun.

Ambient

AMBIENT modülüyle şarkınıza epik bir ferahlık katın. Bu modül, doğal 3 farklı reverb modu sağlar. Efekti açmak/kapatmak için footswitch'i basılı tutun. Düğmelerin altındaki LED'ler, değişikliği belirtmek için yanıp sönecektir.

Phones ve Kabin Simülasyonu

Kulaklığınızı sessiz çalışmalar için PHONES jakına takın. Dapper Indie, bir kabin simülatörü ile donatılmış olduğundan, kulaklığınıza doğrudan bağlayabilir ve bir yığın üzerinden çalıyormuş gibi bir ses elde edebilirsiniz. Ayrıca, bu jak üzerinden bir hattı kayıt cihazına veya doğrudan ses sistemine bağlayabilirsiniz.

Genel Özellikler

Valeton VES-5 Dapper Indie Elektro Gitar Prosesörü Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bu Ürüne Bakanlar, İlgili Kategorilerde Bunlara da Baktı

Elektro Gitar Prosesörleri Çok Satanlar