×

Vox VCC-90 Vintage Coiled Cable Kırmızı Enstrüman Kablosu (9m)

Vox
Marka: Marka Sahibi : İngiltere
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: Kırmızı
Diğer Seçenekler
: Spiral
Kablo
: Kablo Var
Kablo Uzunluğu
: 9 metre
Konnektör Şekli
: Çivi
Konnektör Şekli
: L
Konnektör Tipi
: 6.35mm Mono Erkek (TS)

Vox VCC-90 Vintage Coiled Cable - Enstrüman Kablosu (9mt.)

Bu klasik '60'lar atmosferi (Jimi'nin ruhunu çağırmak) için aradığınız, Stevie Ray Vaughan'ın ton avantajları olduğuna inandığınız, ya da sadece küçük bir verimle mükemmel ses veren bir kablo arıyorsanız, Vox'un Vintage Coiled Kablolarını sevmeye başlayacaksınız. Çeşitli renklerde mevcut olan bu kablolar, sadece serin bir titreşimden daha fazlasını sunar, aynı zamanda harika bir ses kalitesi sunar. % 99,99 oranında saf, oksijensiz bakır içeren benzersiz, çok katmanlı bir bileşim, Vintage Coiled Kabloları hem sarmal konfigürasyonunu hem de yüksek müzikal niteliklerini verir. Titizlikle işlenmiş, tek parça altın kaplamalı bağlantı, ortalama gösterge kablosu konnektöründen daha uzun süre dayanır ve maksimum iletkenlik sağlar. Her Vox Vintage Coiled Kablo, sesinizi gürültüsüz tutan bir çift yüksek yoğunluklu kalkan içerir.

Vox Vintage Coiled Kablo Özellikleri:

  • 29-1 / 2 'sarılı kablo
  • Çoklu ölçü iletkenler tüm ses frekanslarında optimum performans sağlar
  • Üstün ses kalitesi için% 99,99 saflıkta, oksijensiz, bakır kablo iletkenlerinden yapılmıştır
  • 2 ayrı kalkan maksimum ses yalıtımı sağlar
  • Maksimum dayanıklılık için üstün kalite, aşınmaya dayanıklı, yüksek sıcaklık PVC kaplama
  • Maksimum iletkenlik için 1 parçalı uçlu hassas işlenmiş altın kaplama konektörler
Dengeleyici
Yok
Konnektör 1 TS Erkek 1/4
Konnektör 2 TS Erkek Sağ Açılı 1/4
Uzunluk
9 mt


Vox VCC-90 Vintage Coiled Cable Kırmızı Enstrüman Kablosu (9m) Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 4 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Belirtilmemiş
Müzik Tarzı
Stoner Rock & Stoner Doom Metal / Heavy Psych & Psychedelic Rock

Sağlam malzeme ve yüksek sustain. Fiyatına göre tam anlamıyla ürün performansı.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Grupta Çalıyor
Müzik Tarzı
Metal,Rock,Alternatif

Eskiden jack kablolarına çok önem vermezdim her şey amfi ve gitarla alakalı zannederdim ama yanılmışım, aklıma estiği için almıştım ve kullanmaya başladığım ilk andan beri aldığım ses değişti. ne bir cızırtı var ne bir dip ses, pürüzsüz. düşünmeden alın.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 2 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Yeni başlayan
Müzik Tarzı
Metal,Rock,Blues

Arkadaşlar önceden bir kaç çeşit kablo kullandım fakat çoğunda zar zor tonu alabiliyordum. Bu kabloyu bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine aldım. Kullandığım ilk andan itibaren doğru seçimi yaptığımı anladım. Dip gürültüsü yok ve uzunluğu vs. çok iyi. Rahatlıkla satın alıp uzun süre kullanabileceğiniz bir kablo şiddetle tavsiye edilir.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 4 Hayır : 0
Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Profesyonel müzisyen
Müzik Tarzı
Blues,Rock,Hard Rock,Funk,

Kesinlikle çok sağlam ve tonu çok iyi ileten bir kablo. Ne kadar uzun zamandır kullandığımı hatırlamıyorum bile, tahminen 2008 veya 2009 yılından beri elimde, çok büyük profesyonel sahnelere çıktım, stadyum konserlerinden tutun da büyük festival konserlerine, leş bar sahnelerine kadar. Ne bir ezilme, ne bir karışma hiç bir problemle karşılaşmadım. Sağlamlığı ve kullanışlılığı muhteşem. Ayrıca neden bilmiyorum, kir toz da tutmuyor kablo. Diğer kablolar sahnede kirden resmen renk değiştirirken bu hep tertemiz kalıyor. Sadece L ucu strat tipi gitar girilşerine uymuyor. Belirtmem gereken en önemli sorun bu. Ancak ben düz ucu gitarda, L ucu da pedalboardda kullanıyorum, özellikle o ucun L olması sahne ullanımında büyük avantaj. Ton kalitesinden söz edecek olursak, kesinlikle muhteşem ve profesyonel sahne kabloları ile eşdeğer. Bilenler bilir, büyük sahnelere çıktığınızda sesçi arkadaşlar size neutrik veya amphenol uçlu klotz marka kablolar verirler ki bunlar endüstri standartı kablolardır. Ben de defalarca bu kablolar ile kıyaslama fırsatına sahip oldum ve en ufak bir tonal eksiyle karşılaşmadım ve coil tasarımın sahne kullanımındaki pratikliği ve avantajları sebebiyle her seferinde kendi Vox kablomu tercih ettim. Bi gün ikinci bi kablo ihtiyacım oldu ve gidip yine bu kablodan aradım fakat bulamayınca Fender Custom Shop Tweed kablo aldım. Eve gelip denediğimde Fender kablonun tizleri çok net bir şekilde öldürdüğünü, daha doğrusu tıraşladığını gördüm. Benim için büyük hayal kırıklığıydı. Vox kablo ile bir kaç defa arka arkaya değiştirip kıyaslayınca Vox un ne kadar güzel ton verdiğini bir kez daha anladım ve hemen gidip Fender kabloyu geri verdim, eşdeğer başka kablo da bulamadığım için gidip Amphenol uçlu Klotz kablo aldım. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz, verdiğiniz parayı sonuna kadar hak eden muhteşem bir kablo. Özellikle standart düz kablolara alışkınsanız sahnede coil tipi kablo ile çok rahat edecek ve iyi ki almışım diyeceksiniz.

Ürün hakkındaki yorumunuz?

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 7 Hayır : 0

Enstrüman Kabloları Çok Satanlar