×

Yamaha MGP12X 12-Kanal Premium Miks Konsolu

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Yamaha MGP12X - 12-Kanal Premium Mikser Konsolu

Mobil uygulamalar veya sabit kurulumlar için çok yönlü, uygun fiyatlı mikser.

Dışarıdan dayanıklı ve içeriden tatlı sesli yeni Yamaha MGP12X mikser, tüm sunumlarının net ve dolu ses çıkarmasını sağlamak için ihtiyaç duyulan güvenilir, harika sesli bir konsoldur. MGP12X, çeşitli giriş gereksinimlerini karşılamak için gerekli tüm özelliklere sahiptir. Dahili raflama ve dahil olan montaj kiti, bu mikseri herhangi bir küçükten orta boyutlu gece kulübü veya salon için mükemmel bir seçim yapar.

MGP12X, ayrıca hafif olduğu, rahat ve güvenli bir şekilde bir masa üzerinde durduğu ve bir canlı performansın genellikle ihtiyaç duyduğu tüm özelliklere sahip olduğu için mobil solo sanatçılar ve gruplar için idealdir. Prova ile performans arasında ve hatta basit bir kayıt için, MGP16X temiz bir mix sağlar. Ayrı ayrı Sınıf A mikrofon preamplar, mikrofonlarınızın tüm ısırık ve netliğini sunar. Buna ek olarak, her kanal için 100 döngü yüksek geçiren filtre, adanmış kompresör ve 48V phantom güç ekleyin ve geniş çeşitlilikteki giriş cihazlarını karşılayabilen bir giriş planınız olur.

Çift efekt işlemciler, süpürülebilir orta ekvalizatör ve sonradan yüksek ve düşük EQ düğmeleri, her kanalın sesinin ayrıntılı olarak ayarlanmasına izin verir. Çok yönlü bir monitor karıştırma otobüsü, sahnede herkesin en iyi performansını vermek için duymaları gereken şeyi duymalarını sağlar.

Diğer havalı özellikler arasında bir 'ducker' bulunur, bu da herhangi bir vokal kanalın etkinleştirildiği herhangi bir zamanda arka plan müziğinin ses seviyesini düşürür, bu da MGP16X'i sunumlar yapıldığı yerlerde ideal hale getirir. Gecikme işlemci ayarlarınızın zamanlaması için bir tap düğmesi ve odanın boyutuna veya şekline bakılmaksızın müziğinizin doğru gelmesini sağlayan bir değişken stereo görüntüleyici vardır. iPod veya iPhone için dijital I/O, setler arasında veya sunumlar sırasında arka plan müziği için kayıpsız netlik ve vuruş sağlar. I/O bile bağlı cihazı şarj eder!

Yamanın kabul ettiği ¼" veya XLR girişler, her biri mono kanallarda ve aynı zamanda analog oynatma cihazlarından RCA girişlerini barındırır. MGP12X mikser, harika ses çıkarmanın kolay ve düzgün olmasını sağlar.

Özellikler:

  • Her Kanal için 48V Phantom Güç ve HPF ile 6 Mikrofon Girişi
  • 12 Hat Girişi (4 mono ve 4 stereo)
  • Ek 2TR Girişler, Analog Cihazlardan veya iPod/iPhone'dan Çıkışı Kabul Etmek İçin Sağlanmıştır
  • 2 AUX Gönderme + 2 FX Gönderme

Özellikler:

MGP Serisi MGP12X 12-Kanal/4-BUS Mikser

  • Mixing capability
  • Mixing channels: 12 Line Inputs (4 mono and 4 stereo)
  • GRUP: 4 GROUP Buses + ST Bus
  • AUX: 2 AUX Sends + 2 FX Sends
  • Input channel functions: Compressor CH1-8,HPF(100Hz 12dB/oct), CH EQ(MONO) ±15dB(Max.):High 8kHz shelving/ Mid 250Hz-5kHz peaking

Yamaha MGP12X 12-Kanal Premium Miks Konsolu Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mikser Çok Satanlar