×

Zoom LiveTrak L-12 Recorder Mixer Audio Interface Dijital Mikser

Marka: Marka Sahibi : Japonya
  • En geç 22 Temmuz Pazartesi günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

LiveTrak L-12 ile nihayet tek bir parça ekipmanla mix yapabilir, kaydedebilir ve monitörleyebilirsiniz. Canlı performansınızı mixleyebilen ve aynı anda 12 ayrı kanalı kaydedebilen tek dijital konsoldur - hepsi beş ayrı özel kulaklık mixi sağlarken.

Çabasız Canlı Mix

LiveTrak'ın 12 ayrı kanalı (sekiz mono artı iki stereo) 3-bant orta-parametrik EQ'ya ve 16 dahili gönderme efektine sahiptir. Sekiz mono kanalında ayrıca özel bir kompresör bulunmaktadır. Tüm bu kontroller ve 12 segmentli LED göstergesi ile L-12, sezgisel mix için tam olarak ihtiyaç duyduğunuzu sunar.

Her Şeyi Kaydedin, Her Yerde Remix Yapın

LiveTrak, canlı gösterinizi mixlerken aynı anda bir SD kartta 24-bit/96 kHz WAV ses olarak 12 ayrı parça kaydeder. Parçalar, EQ ve efektlerden önce kaydedilir, bu nedenle favori DAW'nıza daha fazla mix ve düzenleme için aktarılabilirler. *Efektler, EQ, overdub, ses arayüzü, fader modları A-E ve kanallar 13-14 (stereo mix) 96 kHz'de mevcut değildir.

Kanal Stripi ( 1 )
Tüm 12 girişte bir kanal kaydırıcı ve sessiz butonu bulunmaktadır. Sekiz mono giriş ayrıca tek düğme kompresyonu ve kazanç kontrolüne sahiptir. "Rec/Play" butonu ile bireysel kanalları kaydedin veya geri oynatın. Seçili kanala Kanal Strip ayarlarını (EQ ve pan kontrolü ve "EFX Return" ayarları) uygulamak için "Seç" butonunu kullanın.

Kolay EQ Kontrolü ( 2 )
L-12, her giriş kanalı için pürüzsüz bir 3-bant orta-parametrik EQ ve düşük kesme fonksiyonunu sağlar.

Bolca Giriş ( 3 )
L-12'nin combo girişleri XLR veya 1/4-inch bağlantıları destekler. 1 ve 2. kanallar elektrikli gitar veya bas bağlamak için Hi-Z girişleri sunar. 9/10 ve 11/12 kanalları klavyeler ve diğer ses cihazları için TS hat bağlantısına sahip, aynı zamanda RCA girişlerine sahiptir.

Navigasyon ve Görüntüleme ( 4 )
LiveTrak'ın parlak, arkadan aydınlatmalı LCD ekranı ve kodlayıcı düğmesi, yeni projeler oluşturmanıza, önceki projeleri hatırlamanıza ve kaydedicinizin ayarlarını özelleştirmenize olanak tanır.

16 Dahili Efekt ( 5 )
L-12, tamamen ayarlanabilir parametrelere sahip 16 dahili efekt sunar. Gecikme ve yankı efektleri arasından seçim yapın, ardından herhangi bir kanala uygulayın.

Özel Sahne Ayarları ( 6 )
Dokuz farklı sahneyi kaydedin ve özel ayarlarınızı otomatik olarak hatırlayın. Her sahne kaydırıcı pozisyonu, EQ ayarları, pan, sessizlik ve daha fazlasını kaydeder. “Fader Modu” butonları, Hem Ana hem de monitör çıkışları için özel mixler tasarlamanıza olanak tanır.

Tebeşir Mikrofonu ve Metronom ( 7 )
Dahili tebeşir mikrofonunu yorumları kaydetmek veya geri konuşmak için kullanın ve metronomu istediğiniz tempo için programlayın.

Esnek Monitör Seçenekleri ( 8 )
Beş güçlendirilmiş kulaklık çıkışı, kulaklıklara, kulak içi monitörlere veya güçlendirilmiş monitör hoparlörlere bireysel monitör alt karışımlarını gönderebilir. Kulaklık çıkışı A ayrıca ek monitörlere bağlantı için iki 1/4" çıkışa sahiptir. Ana çıkışlar PA'nıza kolayca bağlanmak için XLR konektörlere sahiptir.

Zoom LiveTrak L-12 Recorder Mixer Audio Interface Dijital Mikser Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Mikser Çok Satanlar