×

Cort GB34JJ BK - Black Bas Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore
Temin Edilemiyor
İlgili Opsiyon
: BK - Black
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Poplar Body
Klavye/Tuşe
: Jatoba Fingerboard
Manyetik Kombinasyonu
: SS
Perde Sayısı
: 20
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 4 Telli
Tel Uzunluğu
: 34 inch (863.6 mm)
Truss Rod
: Modern Style

20 yıldır GB bass line, Cort'un en popüler bass serilerinden biri olmuştur. 2017'de Cort, birçok yükseltme özelliği ve gelişmiş tasarım uygulamasıyla tamamen yeni GB bas hatlarını piyasaya sürdü. Yeni başlayanlar için giriş seviyesi bas seslerinden birinci sınıf bas arayan profesyonel basçılara kadar GB bas, tüm bas gitaristlerin taleplerine hizmet etme rolünü sürdürebilir. GB34JJ, çeşitli çalma durumları ve müzik türleri için çok çeşitli sesler sağlayan 2 bantlı aktif elektroniğe sahiptir.


KANADA SERT Akçaağaç SAP

Kanada sert Akçaağaç sap, güçlü bir üst orta aralık ile uyarı, etli ve vurucu bir tona katkıda bulunmanın yanı sıra güç ve istikrar sağlar. Yoğun ve sert ancak doğru miktarda dokunsal esnekliğe sahip, koparma saldırınıza ve tokatlama tekniklerinize bol miktarda artikülasyon ve güçle hassas bir şekilde yanıt verir.


2BAND AKTİF ELEKTRONİK

İki J tarzı tek bobinli manyetik ve 2-Band aktif elektronik, çeşitli çalma durumları ve müzik türleri için geniş bir ses yelpazesi sağlar. İster artırılmış dinamikler gerektiren caz, ister parlak ve hızlı sıkıştırılmış atak gerektiren güçlü modern funk çalıyor olun, aktif elektronik EQ sonik çok yönlülük ekler, böylece neredeyse her çalma durumuna uyum sağlayabilirsiniz.


ERGONOMİK SAP EKLEMİ

Klavyenin üst siciline kolay erişimi kolaylaştırmak için tasarlanan ve uygulanan yeni Ergonomik Sap Eklemi, tendon stresini ve garip bilek ve parmak pozisyonlarını azaltırken çalma konforunu artırır. Artık solo olarak uzaklaşabilir ve en yüksek notalara güvenle ve büyük ölçüde geliştirilmiş çalınabilirlikle ulaşabilirsiniz.


ÖZELLİKLER:


YAPI Bolt-On
CUTAWAY Double Cutaway
GÖVDE Kavak
SAP Kanada Sert Akçaağacı
KLAVYE Jatoba (240mm(9.45") Yarıçap)
PERDE SAYISI
20
TEL UZUNLUĞU
864mm (34")
INLAY Dot
AKORT BURGULARI
Open Gear Tuners
KÖPRÜ Vintage Köprü
MANYETİKLER Jazz Manyetikleri
ELEKTRONİK Active 2Band Electronics
DONANIM Krom

Cort GB34JJ BK - Black Bas Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Bas Gitarlar Çok Satanlar