×

Cort X700 Duality Antique Violin Burst Elektro Gitar

Marka: Marka Sahibi : Kore
Temin Edilemiyor

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

İlgili Opsiyon
: Antique Violin Burst
Bağlantı Şekli
: Bolt-on
Gövde Ağacı
: Ash Body
Kapak
: Flame Maple Top
Kasa/Dizayn
: Double Cut
Klavye/Tuşe
: Ebony Fingerboard
Köprü
: Tremolo
Manyetik Kombinasyonu
: HH
Perde Sayısı
: 24
Sap Ağacı
: Maple Neck
Tel Sayısı
: 6 Telli
Tel Uzunluğu
: 25.5 inch (647.7 mm)
Truss Rod
: Modern Style

Her zaman popüler ve saygıdeğer X Serisinin yeni amiral gemisi olan X700 Duality, butik kaliteli malzemeleri, en kaliteli donanım bileşenlerini, Seymour Duncan manyetiklerini, görsel pizazz ve dünya standartlarında işçiliği birleştirerek sadece şık ve cesur görünen bir cihaz sunuyor. hızlıdır ve neredeyse tüm müzik türlerini ve stillerini kapsayacak kadar çok yönlüdür.

ALEVLİ Akçaağaç ÜST
Bataklık Dişbudağı Gövdesinde

Bataklık Dişbudak gövdesi sıcak ve dolgun bir ton sağlarken, Alevli Akçaağaç üst kısım yalnızca güzellik katmakla kalmaz, aynı zamanda güçlü yüksek orta aralık ve parlaklık ile genel sesi sıkılaştırır. Çarpıcı bir şekle sahip AAlevli Akçaağaç Kapak ve Bataklık Dişbudağı, miksajı otorite ile kesecek sıcak ama güçlü bir yüksek orta aralıklı ses üretmek için birbirini mükemmel bir şekilde tamamlar.


Seymour Duncan®
SH2N & TB4 HUMBUCKER

Seymour Duncan TB4 köprü humbucker ve SH2N sap humbucker, özel 5 yollu kablolama ile bir araya gelerek temiz ve basit bir kontrol düzeni ile eşsiz çok yönlülük için tüm harika modern ve klasik humbucker tonlarını ve iki istisnai tekli bobin sesini sunar. Abartılı metal ve shred'den cazibeli sıcaklığa ve ışıltılı temizliğe kadar, sesler her zaman hem netlik hem de derinlikle müzikaldir.


ÖZEL KABLOLU ELEKTRONİK

Basit ama çok yönlü kontrol düzeni, oyuncunun ihtiyaç duyduğu tüm sesleri sağlarken, oyuncunun çalmaya ve müzik yapmaya odaklanmasına izin verir. 5 yollu anahtar, 2. ve 4. konumlarda camsı ve ışıltılı tek bobinli seslerin yanı sıra köprü, orta ve sap konumlarında tam gövdeli ve güçlü humbucker sesleri sağlamak için özel olarak kablolanmıştır.


Cort® CFA-III TREMOLO

Donanım ayrıca gitarın akustik özellikleri üzerinde önemli bir etkiye sahiptir ve X700 Duality, büyük, sağlam bir ses için eyer, köprü plakası ve blok üzerinde kullanılan paslanmaz çelik ile metal enjeksiyon kalıplama üretim tekniğine sahip Cort CFA-III Tremolo Sistemine sahiptir. , cesur ve anlaşılır sesin yanı sıra geliştirilmiş sürdürülebilirlik. Kademeli kilitleme akort aletleri mükemmel akort stabilitesinin yanı sıra akort ve dizi değiştirme kolaylığı sağlar. Akortlamanın basit, zarif ve verimli bir yolu olan bu akort cihazları, çalımınıza odaklanmanızı sağlayacaktır.


YAPI Bolt-On
GÖVDE Flamed Maple Top on Swamp Ash body
SAP 3PC Maple & Panga Panga
KLAVYE Ebony
PERDELER 24
TEL UZUNLUĞU
648? (25.5")
AKORT CİHAZI
Cort® Staggered Locking Machineheads
KÖPRÜ Cort® CFA-III Tremolo
MANYETİKLER Seymour Duncan® SH2N & TB4 Humbucker
ELEKTRONİK 1 Volume & 1 Tone
5 Way Toggle Switch
DONANIM Chrome
TELLER D'Addario® YB EXL120

Cort X700 Duality Antique Violin Burst Elektro Gitar Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitarlar Çok Satanlar