×

DiMarzio Air Classic Neck DP190 Black (F Spaced) Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

DiMarzio Air Classic Neck DP190 - Humbucker Manyetik

1950’lerin sonunda ortaya çıkan humbuckerların sesini seviyoruz ama işin kolayına kaçarak Alnico 2 veya “yaşlı” Alnico 5 mıknatıslarını kullanarak onları taklit etmek istemedik. Airbucker™ teknolojisi, teknik problemlerin önüne geçerek klasik çiftli manyetiklerin hepsi için en iyi ses kalitesini yakalamak amacıyla üretildi. Air Classic™ manyetiği klasik bir humbuckera benzeyen tatlı bir sound’a sahip ama Airbucker™ teknolojisi çok daha güvenilir bir Alnico 5 mıknatısı kullanmamıza olanak sağlıyor ve sesin sürekliliğini ve duyarlılığını arttırmak için tel çekmesini azaltıyor. Sonuçta, insan sesini andıracak kadar 3 boyutlu ve hızlı bir şekilde telden dışarı fırlayıp uzaması boyunca, tınısı bozulmayan bir ses ortaya çıkıyor. Bunun sağladığı dokunma ve kontrol hissi, kendi sound’unuzu yaratmanız için size benzersiz bir beceri sunacaktır.

Tavsiye edilen kullanım şekli
Eşit veya daha yüksek çıkışlı köprü manyetikleri ile birleştiğinde sap pozisyonunda, tekli manyetikler veya düşük çıkışlı sap manyetikleriyle birleştiğinde köprü pozisyonunda kullanılması tavsiye edilir. Dolu-kasa, boş-kasa veya yarı-dolu kasa bütün gitarlar için önerilir.

Teknik açıklama
Zayıf bir manyetik alanın titreşen bir telin daha uzun tınlamasını sağladığına şüphe yok ama standart bir Alnico II/zayıflatılmış bir Alnico 5 metodu da telin ses sürekliliği uzadıkça tonu bulanıklaştırır. Buna karşılık Airbucker™ manyetik alanı kaliteli bir ses sürekliliğini muhafaza eder; çeşitli frekanslarda harmonik bir geri besleme elde etmek ve onu tutmak daha kolaydır ve akorlar daha anlaşılabilir bir seviyede duyulur.

  • Kablolama: 4 İletken
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV: 206
  • DC Direnci: 8.34 Kohm
  • Tanıtım Yılı: 1995
  • Patent: 5,399,802

DiMarzio Air Classic Neck DP190 Black (F Spaced) Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar