×

DiMarzio LiquiFire DP227 Black Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
Temin Edilemiyor

DiMarzio LiquiFire DP227 - Humbucker Manyetik

John Petrucci’nin uzun ve başarılı kariyeri boyunca istikrarını koruduğu şeylerden biri gitarlarının üstündeki DiMarzio® manyetikleridir. John 1980’lerin sonundan bu yana progressive metalin sınırlarını zorluyor ve yeni the DiMarzio® LiquiFire™ Sap manyetik modeli yakın zamanda John ile yaptığımız işbirliğinin sonucunda ortaya çıktı. John bu manyetiği Dream Theather’ın onuncu stüdyo albümü “Black Clouds & Silver Linings”de kullandı. John bu manyetiğin duyduğu en iyi canlı performans ve stüdyo sound’unu verdiğini belirtti. John, overdrivelı amfilerle kullanıldığında akıcı ve güzel tınılı bir solo ton ve clean amfilerle kullanıldığında yumuşak bir sound elde edebileceği bir sap manyetiği üretmemizi istedi.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli
Sap pozisyonu. Ayrıca köprü pozisyonunda da kullanılabilir.

Teknik Açıklama
John’un sap manyetiğinin sound’u 1990’ların ortasından beri ya standart Air Norton™ mayetiğine ya da Ernie Ball® gitarlarındaki manyetiklere dayanır. Ama LiquiFire™ çeşitli farklılıklar gösteriyor.  Bas sesler daha güçlü ve parlakken tiz sesler daha sıcak ve yumuşak geliyor. LiquiFire™ manyetiğinin genel sound’u hem overdrivelı yoğun sololarda hem de karmaşık yumuşak akorlarda eşit derecede işe yarayan daha odaklı bir ses sahip.

  • Kablolar: 4 İletken
  • Mıknatıs: Alnico 5
  • Çıkış mV: 300
  • DC Direnci: 10,75 Kiloohm
  • Tanıtım Yılı: 2009
  • Patent: 5,399,802 & 5,908,998


Bu özellikler, 2009 yılında tanıtılan ve Alnico 5 mıknatıslara sahip bir gitar manyetik pickup'ına (kaptör) aittir. 4 iletkenli kablolar içerir ve çıkış değeri 300 mV'dir. DC direnci 10,75 kiloohm'dur. Bu manyetik pickup, belirtilen patent numaraları altında patentlidir. Bu tür bir pickup, gitarınızın tonunu ve sinyal çıkışını etkileyen önemli bir bileşendir.

DiMarzio LiquiFire DP227 Black Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar