×
DiMarzio The Cruiser Neck DP186 Beyaz Single Humbucker Manyetik
3

DiMarzio The Cruiser Neck DP186 Beyaz Single Humbucker Manyetik

Marka: Marka Sahibi : Amerika Üretim: Üretim Yeri : Amerika
  • En geç 18 Temmuz Perşembe günü kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

DiMarzio The Cruiser Neck DP186 - Single Humbucker Manyetik

Eğer genellikle Strat® gitar kullanan bir müzisyenseniz, muhtemelen yan yana  elektromanyetik sarmalları bilmezsiniz. Ama 60 devirli bir dip gürültüsünün olmaması, telleri düşük akort etmek veya devam eden sesi kesen manyetik çekimi gibi daha modern konularla ilgiliyseniz Cruiser® manyetiği tam size göre. Harmonik üst sesler bir tekli-manyetikten beklediğiniz şekilde doğru geliyor ve orta-frekansı açık ve tertemiz sound ediyor. Geleneksel tekli-manyetikten daha sıcak bir tona sahip ve bas teller biraz daha vurucu; Cruiser®, orta-çıkışlı humbuckerlarla birleşen mükemmel bir manyetik ve yüksek-çıkışlı amfiler ve birçok efektle birlikte kendi tonal karakterini oluşturuyor.

Tavsiye Edilen Kullanım Şekli
DP187 modeliyle birlikte sap pozisyonunda veya yüksek çıkışlı köprü manyetiği veya tam-boyutlu humbuckerla birlikte sap veya orta pozisyonda kullanılabilir.

Teknik Açıklama
Cruiser® modeline dair asıl soru onun tekli manyetiğe benzeyip benzemediği yönünde. Bizim düşüncemiz şu şekilde: sarımlı olmayan tellerde (E – B – G) tekli manyetik sound’una yaklaşılıyor ve sarımlı teller (Bas E – A – D) tekli manyetikten daha dolgun sound ediyor. Açık sound eden akorlarda bu gerçekten de çok etkili çünkü tiz ve baz sesler birbirinden büyük oranda ayrılıyor. Standart tekli-manyetiklerden %40 oranında daha az olan toplam bir manyetik çekimi, Cruiser® modelinin fabrika çıkışı manyetiklerin yapabildiğinden daha fazla güçle tellere çok daha yakın ayarlanabilmesi anlamına geliyor.

DiMarzio The Cruiser Neck DP186 Beyaz Single Humbucker Manyetik Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Manyetikleri Çok Satanlar