×

MXR CSP033 Il Torino Overdrive Overdrive Pedalı

MXR
Marka: Marka Sahibi : Amerika
Temin Edilemiyor
DRIVE
: Overdrive

MXR CSP033 Il Torino Overdrive - Overdrive Pedalı

Düğme ayarlayıcıları ve ton ucubeleri, aşırı hız pedalınız geldi. MXR Custom Shop teşhir salonunun en yeni üyesi olan Il Torino Overdrive, sesini özenle oluşturulmuş sinyal zincirinize uyarlamak için ihtiyaç duyduğunuz kontrollerle pürüzsüz, organik kum sunar.

Konuk Custom Shop mühendisi Carlo Sorasio, İtalya'nın önde gelen butik amfi ve pedal üreticisi tarafından tasarlanan Il Torino Overdrive, MOSFET teknolojisini kullanarak klasik lambalı preamfilerin kazanç yapısını yeniden oluşturarak tatlı, dokunmaya duyarlı doygunluk ve doğal ses sıkıştırma ile şarkı söylemesine olanak tanır. Ardından, Carlo, overdrive'ın sesini ince bir şekilde şekillendirebilmeniz için 3 bantlı bir EQ bölümü ekledi.

Son olarak Carlo, tam doğru miktarda sıkıştırma ve sürdürme ile daha temiz bir ses olan Boost Modu ile daha agresif, kranklanmış bir tüp olan OD Modu arasında geçiş yapmak için bir BOOST/OD anahtarı ekledi. amfi sesi.

Bu pedal, sinyal kaybının normalde olduğu uzun sinyal zincirlerinde tonunuzun sıcak ve doğal çıkmasını sağlamak için A Sınıfı Düşük Empedanslı Çıkış Sürücüsü biçiminde sofistike bir baypas sistemi kullanır - esasen bir arabelleğe alınmış baypas biçimidir - meydana gelmek.

Hepsi, yolda dayanması için tüm yüksek kaliteli jaklara ve anahtarlara sahip sağlam bir MXR kutusu içinde gelir.

ÖZELLİKLER

  • Dokunmaya duyarlı doygunluk ve doğal ses veren sıkıştırma
  • İtalya'nın önde gelen butik amfi ve pedal üreticisi Carlo Sorasio ile ortaklaşa tasarlanmıştır
  • 9V pil veya tipik güç kaynakları ile çalışır

MXR CSP033 Il Torino Overdrive Overdrive Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar