×
Bu markaya ait ürünlerin iadesi ne yazık ki mümkün olmamaktadır.. !

tc electronic Mimiq Doubler Duble Pedalı

Marka: Marka Sahibi : Danimarka
46231

6.121,35 TL (184,60 $)

%3 kampanyalı fiyatı

5.937,67 TL
  • Yalnızca 1 Adet Mevcuttur
  • 1 adede kadar sipariş vermeniz durumunda, 5 saat 21 dakika içerisinde kargoya verilecektir.
Ücretsiz Kargo

3000 TL ve Üzeri Ücretsiz Kargo

Kargo Logo

Elektro Gitar Pedalları

Aşağıdaki ürünlerden birini uygun fiyata satın alabilirsiniz.

Standart Pedal Adaptör Tekli

A
Özel Stoğumuzda 9 Adet Mevcuttur
700,00 TL 550,00 TL

Bu Ürüne Bakanlar, Bunlara da Baktı

Diğer Özellikler
: True Bypass

Mimiq Doubler pedalı ile iki gitar sinyalini birarada duyabileceksiniz. Kanal kayıtlarda yapılan ayrı gitar kayıtlarını bu pedalda birleşmiş bir şekilde duyabileceksiniz.

Mimiq Doubler, canlı gitar dublajında yeni bir çağ başlatıyor. Mimiq, yeni tescilli çiftleme algoritmamızın gücünün her zerresini kullanarak, gerçek stüdyo sınıfı çift izlemenin sihrini ve benzersizliğini kompakt bir pedala damıtmayı başarır. Sadece bastırın ve rock riff'lerinizin destansı bir canavar benzeri güç kazandığını duyun ve ana hatlarınız, sanki aynı anda dört gitarist tarafından çalınıyormuş gibi, benzeri görülmemiş bir ihtişamla öne çıkıyor. Mimiq söz konusu olduğunda, daha fazlası kesinlikle daha fazladır!

  • Dünyanın ilk gerçekçi gitar dublajı
  • En fazla üç ek gitar parçası ekleyin
  • Rifflerinizin ve sololarınızın muazzam ses çıkarmasını sağlar


ADT'yi Yeniden Tanımlamak

Mimiq Doubler, geçmiş yılların ham yapay çift izleme cihazlarından daha fazla olamazdı. Mimiq yeni bir cins. OTANTİK çift izleme! Stüdyoda çift izleme yaptığınızda, her çekim farklıdır. Zamanlamanızda, saldırınızda ve atışınızda küçük farklılıklar olacaktır. Tüm bu rastgele faktörler, nihai kayıt derinliğini ve hayattan daha büyük hissi veren şeydir. Bu nedenle, tüm bu anlaşılması zor güzel nüansları mükemmel şekilde yakalayan ve stüdyonun büyüsüne doğrudan pedal tahtanız aracılığıyla erişmenizi sağlayan yenilikçi bir algoritma oluşturmak için sayısız saat harcadık ve sayısız fincan kahve tükettik.

Klon Oyunu

Mimiq Doubler, kendinizin üç adede kadar klonunun iplerini çekmenize izin vererek sizi kuklaların ustası yapar. Ve "ROCK!" "Ne Kadar Zor!?" Keskin bir hassasiyetle liderliğinizi takip etmelerini sağlayın veya daha gevşek ve harika bir his için biraz geride kalmalarına izin verin. Kahretsin, sadece davulcunuzun akıl sağlığını test etmek için aşırı derecede senkronize olmayan riffin' için üzerlerine biraz hayali bira bile dökebilirsiniz.

Daha Fazlasının Sesi

Rock dünyası, iki katına çıkmadan aynı olmazdı. Metallica'nın "Ride The Lightning"i kemik kıran dört paletli baltalar olmasaydı oldukça cansız bir olay olurdu. Dimebag Darrel'ın riffleri kulağa çok fazla güdülmezdi ve Randy Rhodes'un soloları, onları üç kez izlememiş olsaydı, ciddi bir cızırtı kaybederdi. Mimiq Doubler ve onun stereo G/Ç yetenekleriyle, kaydedilen bu devasa tonları sahnede canlı olarak kolayca yeniden oluşturabilirsiniz. Ancak dikkatli olun, bir kez açtıktan sonra bir daha kapatmak istemeyebilirsiniz.
Sahne Arkası Kartı - Tam Erişim

Mimiq Doubler son derece devrim niteliğinde bir cihaz olsa da bu, kullanımının zor olması gerektiği anlamına gelmez. Öyleyse, güçlü ama sezgisel kontrollere bir göz atalım.

Şimdi Bu Sıkı!

Rock minyonlarınızın ne kadar sıkı performans gösterdiğini kontrol eder. Neredeyse insanüstü bir hassasiyet düzeyi için alçaltın veya daha fazla alan ve daha gevşek bir his için kadranı çevirin.

Rock-A-Dub-Dub

Mini geçiş, fazla kayıt miktarını seçmenizi sağlar. Ritimleri ve başrolleri güçlendirmek için fazladan bir parça ekleyin veya büyük riff saldırıları için üç parça ekleyin. Neyi seçerseniz seçin, odadaki gizli gitaristleri çılgınca arayan kalabalığın yüzlerine bakarak harika zaman geçireceksiniz.


Klonları Getir

Katlama karışımını kontrol eder. Siz ve ortaklarınız arasında organik bir uyum için öğlenin biraz altına ayarlayın veya maksimize edin ve bir şarkının bölümleri için daha belirgin bir efekt olarak kullanın.


Parıldamak

Dry, kendi orijinal sinyalinizin seviyesini kontrol etmenizi sağlar. Maksimuma çıkarın ve miksajın merkezinde yer alın ya da yaratıcı olun ve kendinizi biraz geri çevirin ve benzersiz ikiye katlama efektleri için fazla kayıtların devralmasına izin verin.


Senin İçin Yeterince Geniş!?

Mimiq, Büyük Kanyon kadar geniş ve devasa tonlar için Stereo G/Ç sunar.


Gerçek Baypas

Mimiq Doubler kapalıyken gerçekten kapalıdır. True Bypass tasarımı, sıfır tonlu renklendirme sağlayarak, tonunuzun yüksek kalite kaybı olmadan parlamasını sağlar.


Mimiq Doubler'ın Özgeçmişi

  • Dünyanın ilk gerçekçi gitar dublajı
  • En fazla üç ek gitar parçası ekleyin
  • Rifflerinizin ve sololarınızın muazzam ses çıkarmasını sağlar
  • Stereo G/Ç
  • Kompakt tasarım
  • Gerçek Baypas
  • 9 V pillerle veya isteğe bağlı PSU adaptörüyle çalışır
  • 9 V/100 mA

tc electronic Mimiq Doubler Duble Pedalı Müşteri Yorumları

toplam 0 yorum

Henüz yorum yok

Bu ürün için henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yaparak diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsin.

Elektro Gitar Pedalları Çok Satanlar