×

Zoom MS-50G MultiStomp Effects Pedal Gitar Prosesör

Marka: Marka Sahibi : Japonya
Temin Edilemiyor

Zoom MS-50G MultiStomp Efekt Pedalı

Zoom'un MS-50G MultiStomp Gitar Pedalı, kendi türünün ilki. Tek bir stompbox tasarımında çoklu efekt pedalının gücünü ve amfi modelleyici esnekliğini sunar. 55 klasik stompbox efekti ve amfi modeli, kullanımı kolay arayüz, otomatik kromatik akort ve çok yönlü güç seçenekleri ile gitar çalanlar, bu tek stomp'ın sunduğu çok şeyden şaşkına dönecekler.

Tipik tek bir stompbox'un boyutu ve ağırlığına sahip olan MS-50G, yüksek kaliteli efekt türlerine dikkatli bir şekilde yerleştirilmiştir. 47 stompbox efekti ve 8 amfi modeli içerir. Distorsiyon, yankı, modülasyon ve diğer klasik efektlerle birlikte, amfi modelleri canlı ve stüdyo ekipmanının en değerli parçalarını simüle eder.

LCD, kullanımdaki mevcut efekti gösterirken, kaydırma işlevi efekt zincirinizin akışını kolayca görüntülemenizi sağlar. Bu sezgisel, kullanımı kolay arayüzle, harika sesler yaratmak çok kolaydır.

MS-50G, aynı anda altı efekti kullanmanıza ve bunları istediğiniz herhangi bir kombinasyonda düzenlemenize olanak tanır. Bu, klasik seslerin yanı sıra zengin ve karmaşık tonlar elde etme yeteneğini size sunar. Öğrendiğiniz kuralları geride bırakın ve MS-50G ile yaratıcı özgürlüğün tadını çıkarın.

55 efekti pedalınıza ekleyin
MS-50G'yi karışıma ekleyerek pedalboard boyutunu azaltın. Tek bir pedaldan, ayaklarınızın altında çağrılması gereken 55 efekt türü bulunacaktır.

Ayarlarınızı kolayca düzenleyin
MS-50G'nin ön panelinde, aynı zamanda düğme olarak da işlev gören üç parametre düğmesi bulunur. Bu düğmeler, çeşitli menüleri açmak için kullanılabilir ve ardından parametre düğmelerini kullanarak efekt ayarlarınızı beğeninize göre düzenleyebilirsiniz. Efekt ünitelerini kaldırın ve/veya yeniden düzenleyin, AUTO-SAVE işlevini AÇIK ve KAPALI hale getirin, yamaları hatırlayın ve daha fazlasını kolaylık ve verimlilikle yapın.

Gerçekçi, yüksek kaliteli ses tasarımı
Son teknoloji ZFX-IV DSP işlemcisi, 32 bitlik kayan nokta hesaplamalarını kullanarak sofistike algoritmaları çalıştırabilir. Bir sigmoid

Ayak anahtarı kullanarak temposunu belirleyin
Tap Tempo özelliğini kullanarak, gitar çalarken şarkının ritmine gerçek zamanlı olarak temposunu ayarlayın. Ayrıca gecikme süreleri ve modülasyon efekt frekansları için de kullanabilirsiniz.
* Tap tempo işlevi aktifken akort kullanılamaz.

Yamalarınızın sırasını programlayın
MS-50G ile hangi yamaların hatırlanacağını ve hangi sırayla görüneceğini programlayabilirsiniz. Örneğin, (A) TEMİZ TON, (B) AĞIR RİFF ve (C) LEAD SOLO gibi üç yama seçebilir ve ayak anahtarına her basışınızda bunların arasında dönebilirsiniz. Bu şekilde en fazla 50 özgün ton oluşturup kaydedebilirsiniz.

Kutudan çıkar çıkmaz kullanılabilen önayarlar
MS-50G, kutuyu açtığınız anda harika gitar tonları elde etmek için kullanabileceğiniz 30 önayarlı yama içerir. Bu yamalar, ünlü stompbox/amfi modelleri ve ayarları kullanan gitar seslerinin geniş bir yelpazesini sunar.

Hat kaydı desteği
G3 ve G5'ten 8 amfi modeline ek olarak, stüdyo seviyesinde kompresör ve yankı efektleri de MS-50G'ye yerleştirilmiştir. Pedalın stereo çıkış jakları, güçlü gitar seslerinin doğrudan kaydı için hat bağlantıları kullanmanıza olanak tanır.

Sahne ve stüdyo için çıkış modları
Amfi modelleme işlevi için farklı çıkış modları, MS-50G'nin tonlarını sisteminize bağlama şeklinize göre optimize etmenize olanak tanır. Kombinasyon ve yığılmış amfilerin ön girişleri için modlara ek olarak, MS-50G, bir güç amfi girişine bağlandığında bir ön amfi olarak da kullanılabilir. Ayrıca, hat bağlantıları için doğrudan modu seçerek gerçekçi amfi sesler elde edebilirsiniz.

7 saat pil ile çalışma
İki adet AA alkalin pil kullanarak, MS-50G'yi kesintisiz olarak 7 saate kadar çalıştırabilirsiniz. Prova sürecinden ana sahneye kadar, MS-50G'yi güvenle kullanabilirsiniz. Pili daha uzun süre pil ömrü hakkında endişelenmeden kullanmak istiyorsanız, AC adaptörü (ayrı satılır) veya USB otobüsü ile pedali çalıştırın.

USB üzerinden güncel kalın
Bilgisayarınıza ve Zoom'un web sitesine USB üzerinden bağlandığınızda, MS-50G'nizin işlevlerini keskin kenarda tutmak için sistem ürün yazılımı güncellemelerini gerçekleştirebilirsiniz.


Özellikler
  • Tek stompbox tasarımı
  • Kullanımı kolay arayüz, LCD, ayak anahtarı ve analog tarzı imleç tuşları/parametre düğmelerini içerir
  • 55 efekt türü (47 stompbox efekti, 8 amfi modeli) herhangi bir kombinasyonda kullanılabilir
  • Aynı anda altı efekti kullanın
  • Hemen kullanıma hazır 30 önayarlı yama
  • 50 adede kadar orijinal yama oluşturun ve saklayın
  • Entegre otomatik kromatik akort
  • Tap tempo işlevi
  • 1/4 inç giriş jakı, iki adet 1/4 inç çıkış jakı
  • İki AA pil (dahil) kullanarak yedi saate kadar çalışma

Ürünle ilgili bağlantılar

Zoom MS-50G MultiStomp Effects Pedal Gitar Prosesör Müşteri Yorumları

Ortalama puan

toplam 1 yorum

Ürüne Sahip
Müzik Deneyimi
Yarı Profesyonel Müzisyen
Müzik Tarzı
Jazz, Pop, Blues

Herşeyi ile hem taşıması kolay hem sesler güzel hemde fiyat performans açsından en mantıklısı.

Kullanım Kolaylığı
Ses Kalitesi
Kullanılan Malzeme & Sağlamlık
Genel Değerlendirme
Kullanıcı desteği

Bu yorum size yardımcı oldu mu?

Evet : 0 Hayır : 1

Elektro Gitar Prosesörleri Çok Satanlar